طرز تهیه یخمک و آلاسكاى ميوه اى

یخمک یکی از خوشمزه ترین دسرهای بهار و تابستانی است که در بین بچه ها و حتی برزگترها طرفداران بسیاری دارد. توت فرنگی، انگور، گیلاس، آناناس، انبه و … همه  را برای تهیه یخمک می توانید استفاده کنید.

 

 

مواد لازم برای تهیه یخمک میوه ای :

 میوه یخ زده مانند انگور بدون هسته،گیلاس بدون دانه و توت فرنگی 450 گرم
 شکر 30 گرم
آب لیمو ترش یک عدد
 یخ بزرگ6 عدد
نعناعجهت تزیین

طرز تهیه یخمک میوه ای :
20 دقیقه قبل از تهیه میوه را از فریزر دربیاورید. اطراف میوه باید کمی نرم شده باشد اما نه به طور کامل.
شکر را با 30 میلی لیتر آب و آب لیمو بجوشانید تا شکر آب شود سپس بگذارید خنک شود.
آب شکر و میوه را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید. یخ را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
می توانید آن را در ظرف بریزید و در فریزر قرار دهید.
هنگام سرو کردن با نعناع تزیین کنید.

 

 

روش دوم

 

طرز تهیه آلاسكاى ميوه اى :

شربت آب و شكر كمى وانيل را مخلوط كردم روى حرارت قرار دادم تا قوام بياید بعد تا سرد شود ميوه ها را خرد كردم دور قالب ليوانی چيدم و شربت سرد شده را داخل ليوان ريختم و ىک حلقه ى پرتقال روى ليوان قرار دادم و چوب بستنى را داخل پرتقال و ليوان گذاشتم، داخل فريزر قرار می دهيم تا يخ بزند بعد از ليوان جدا كرده و سرو مى كنيم.

 

نكته: موقع سرو خيلى آلاسكا می چكيد به نظرم یک مقدار پودر ژلاتين اضافه كنيم براى كمى سفت شدن آن بهتر باشد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x