یخمک یکی از خوشمزه ترین دسرهای بهار و تابستانی است که در بین بچه ها و حتی برزگترها طرفداران بسیاری دارد. توت فرنگی، انگور، گیلاس، آناناس، انبه و … همه را برای تهیه یخمک می توانید استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه یخمک میوه ای :
میوه یخ زده مانند انگور بدون هسته،گیلاس بدون دانه و توت فرنگی | 450 گرم |
شکر | 30 گرم |
آب لیمو ترش | یک عدد |
یخ بزرگ | 6 عدد |
نعناع | جهت تزیین |
طرز تهیه یخمک میوه ای :
20 دقیقه قبل از تهیه میوه را از فریزر دربیاورید. اطراف میوه باید کمی نرم شده باشد اما نه به طور کامل.
شکر را با 30 میلی لیتر آب و آب لیمو بجوشانید تا شکر آب شود سپس بگذارید خنک شود.
آب شکر و میوه را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید. یخ را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
می توانید آن را در ظرف بریزید و در فریزر قرار دهید.
هنگام سرو کردن با نعناع تزیین کنید.
روش دوم
طرز تهیه آلاسكاى ميوه اى :
شربت آب و شكر كمى وانيل را مخلوط كردم روى حرارت قرار دادم تا قوام بياید بعد تا سرد شود ميوه ها را خرد كردم دور قالب ليوانی چيدم و شربت سرد شده را داخل ليوان ريختم و ىک حلقه ى پرتقال روى ليوان قرار دادم و چوب بستنى را داخل پرتقال و ليوان گذاشتم، داخل فريزر قرار می دهيم تا يخ بزند بعد از ليوان جدا كرده و سرو مى كنيم.
نكته: موقع سرو خيلى آلاسكا می چكيد به نظرم یک مقدار پودر ژلاتين اضافه كنيم براى كمى سفت شدن آن بهتر باشد.