غذاهایی که با پسته میشه پخت

مغز پسته به علت داشتن آهن، خون ساز است. پسته، جدا از طعم بی نظیرش، خواص فراوانی نیز دارد. پسته رژیم غذایی سالمی برای قلب است. این خوراکی غنی از آنتی اکسیدان لوتین می باشد.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه چند غذای خوشمزه را با این خوراکی مغذی و پر خاصیت در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
غذاهایی که با پسته میشه پخت
پسته، جدا از طعم بی نظیرش، خواص فراوانی نیز دارد. پسته رژیم غذایی سالمی برای قلب است. این خوراکی غنی از آنتی اکسیدان لوتین می باشد.
مغز پسته به علت داشتن آهن، خون ساز است. در اینجا قصد داریم طرز تهیه چند غذای خوشمزه را با این خوراکی مغذی و پر خاصیت در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
 چند غذای خوشمزه با «پسته»

سالاد گندم و پسته

ویژه گیاهخواران

میزان سرو: 4 الی 6 نفر

مواد لازم:

  • پسته (خرد شده): 5 قاشق سوپ خوری
  • گندم: یک پیمانه
  • برگ ریحان: 3 عدد
  • برگ چغندر: 3 عدد
  • انار: یک عدد
  • لیمو سنگی: یک عدد
  • آب انار: 3 قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون: 5 قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
 چند غذای خوشمزه با «پسته»
طرز تهیه:

گندم را چند ساعت در آب قرار دهید تا خیس بخورد، سپس آن را بپزید و آبکش کنید. گندم پخته، پسته، برگ ریحان، برگ چغندر خرد شده، دانه های انار، آب انار، آب لیموترش، روغن زیتون و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده و سپس سرو کنید.


پلوی مرغ و پسته

عطر این غذا هوش از سرتان می برد

میزان سرو: 5 نفر

مواد لازم:

  • ران مرغ: 5 عدد
  • روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
مواد لازم پلو
  • کره: 2 قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
  • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
  • سیر (ریز خرد شده): 2 حبه
  • برنج: 2 پیمانه
  • پسته (خرد شده): 45 گرم
  • زرشک: 2 قاشق سوپ خوری
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • زنجفیل (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • پرتقال: یک عدد
  • آب: سه پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
مواد لازم: رویه
  • پسته (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
  چند غذای خوشمزه با «پسته»
طرز تهیه:

1. ابتدا روغن زیتون، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و نمک را با هم مخلوط کنید. ران های مرغ را به این مخلوط آغشته کنید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.

2. سپس ران های مرغ را در تابه ای نچسب و بدون روغن تفت دهید تا کمی برشته شوند.
3. برای تهیه پلو، کره، روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و روی حرارت گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و تفت دهید.
4. سیر ریز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
5. برنج از قبل خیس خورده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. پسته، زرشک، زردچوبه، زنجفیل، زیره، فلفل سیاه و پوست رنده شده نصف پرتقال را اضافه کنید.

6. پس از گذشت 3 دقیقه، آب، آب یک عدد پرتقال و مقداری نمک اضافه کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را به داخل یک ظرف فر (اندازه متوسط) انتقال دهید. ران های مرغ را روی مواد بچینید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا ران ها پخته و برشته شوند. روی پلو پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.


میگو با سس پسته

کبابی سرشار از امگا 3

میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • پسته (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
  • میگو: 500 گرم
  • روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
  • پاپریکا: یک قاشق چای خوری
  • کره: یک قاشق سوپ خوری
مواد لازم: سس
  • پسته (ریز خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
  • سیر (ریز خرد شده): یک حبه
  • زنجفیل (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
 چند غذای خوشمزه با «پسته»
طرز تهیه:

1. برای تهیه سس، پسته ریز خرد شده، روغن زیتون، سیر ریز خرد شده، زنجفیل و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2. پسته خرد شده، روغن زیتون و پاپریکا را با هم مخلوط کرده و میگوها را به این مخلوط آغشته کنید.
3. میگوها را به سیخ کشیده و سیخ ها را در کره گرم شده قرار دهید تا میگوها پخته و تغییر رنگ دهند. سپس آنها را به همراه سس سرو کنید.

نکته:

سیخ های چوبی را از قبل چند ساعت در آب قرار دهید. می توانید میگوها را به جای سرخ کردن در گریل کباب کنید.

خورشت پسته

خورشت پسته

 

مواد لازم
پسته نیم كیلو (مغز شده و آسیاب كرده)
گوشت نیم كیلو (گوسفندی بدون چربی(خورشتی))
پیاز 1 عدد
روغن به میزان لازم
آبغوره نصف پیمانه
شكر 2 قاشق غذاخوری
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه

1- ابتدا مغز پسته آسیاب کرده را به همراه 6 پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و هم بزنید.

2- مانند خاکشیر موقع شستن چند بار از یک ظرف به ظرف دیگر بریزید و پوست های پسته را که ته‌نشین می‌شوند دور بریزید.

3- اگر از پسته‌ی پوست شده و یا خلال پسته استفاده می‌کنید این کار لازم نیست و خورشت سبزتری خواهید داشت.

4- پیاز را بسیار ریز كرده و به همراه کمی روغن تفت دهید و گوشت را خورشتی خرد كرده و در آن بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.

5- پسته ها را به گوشت و پیاز اضافه کنید.

6- فلفل و آب خورشت را اندازه کنید (شبیه به فسنجان گردو)

7- وقتی گوشت خورشت نیم پز شد نمک خورشت را اندازه کنید و بعد از پختن گوشت، آبغوره و شکر را مخلوط کرده و به خورشت اضافه کنید.

8- بعد از جا افتادن خورشت آن را همراه با چلو سرو کنید.

 

نكات

1- بهتر است در این خورشت از فلفل سفید استفاده شود.

2- استفاده از كره به جای روغن،خورشت را خوشمزه تر خواهد كرد.

3- می توانید به جای آبغوره از آبلیمو استفاده کنید.

4- شکر خورشت را بسته به ذائقه خود می توانید اضافه کنید. یا آن را حذف كنید.

5- با مرغ یا ماهیچه ی گوساله نیز می توانید این خورشت را طبخ کنید.

6- برای این مقدار خورشت حدودا 8 پیمانه برنج نیاز است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x