میوه و سبزیجات اکثرا در معرض آفت کش ها قرار می گیرند ، از این رو ما همواره سعی می کنیم که هنگام مصرف پوست آن ها را جدا کنیم.اما این امر سبب می گردد که مواد غنی در میوه و سبزیجات از بین روند.
میوه و سبزیجات و پوست آن ها !
همه ما تقریبا از فواید میوه و سبزیجات آگاه هستیم.متخصصین تغذیه اعتقاد دارند که باید حداقل در روز ۵ وعده میوه وسبزیجات مصرف کنیم.اما آیا باید میوه و سبزیجات را با پوست مصرف کرد و یا خیر ؟
میوه و سبزیجات اکثرا در معرض آفت کش ها قرار می گیرند ، از این رو ما همواره سعی می کنیم که هنگام مصرف پوست آن ها را جدا کنیم.اما این امر سبب می گردد که مواد غنی در میوه و سبزیجات از بین روند.
پوست میوه وسبزیجات نیز مانند خود میوه ها دارای مواد غنی و مفید برای بدن است.مواد غنی موجود در آن ها بسته به نوع میوه وسبزیجات متفاوت است.با این حال به طور کلی میوه و سبزیجاتی که پوست آن ها بریده نمی شود در مقایسه با میوه و سبزیجاتی که پوست آن ها بریده می شود دارای مقادیر بالایی از ویتامین ها ،مینرال و سایر مواد مفید هستند.
با توجه به محتوای تغذیه ای، سیب پوست کنده نشده تقریبا ۳۳۲ درصد بیشتردارای ویتامین های (K) ، ۱۴۲ درصد بیشتر ویتامین (A) ،۱۱۵ درصد بیشتر ویتامین (C) و ۱۹ درصد بیشتر پتاسیم است.
پوست سبزیجات حاوی مقادیر زیادی فیبر و آنتی اکسیدان است.آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و تا حد زیادی آن ها را کنترل می کنند.آنها از ایجاد رادیکال های آزاد در سلول ها جلوگیری می کنند و از آلوده شدن الکترونها جلوگیری می کنند.
آنها به شما در مبارزه با سرطان، آترواسکلروز، بیماری آلزایمر، بیماری پارکینسون و بسیاری از بیماری های دیگر کمک می کنند.برخی از آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها و سبزیجات نیز به کاهش خطر بیماری های عصبی مانند آلزایمر مرتبط هستند.