ژلهها در واقع فرآوردههای پروتئینی حاصل از هیدرولیز شدن کلاژن هستند که از پوست، استخوان و غضروف بدن حیوانات استخراج میشوند. ژله به خاطر پروتئین بالای آن برای سلامتی مفید است.
طرز تهیه ژله میان تهی
مواد لازم برای 4 نفر
پودر ژله 2 بسته
آب جوش 3 لیوان
سلفون به مقدار لازم
مرحله اول
برای درست کردن ژله میان تهی ابتدا یک بسته ژله با هر طعمی که دوست داری را داخل ظرف بریزید و یک و نیم لیوان آب جوش را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید تا پودر ژله داخل آب حل بشه سپس آن را روی بخار کتری بذارید و بماری کنید تا شفاف بشه
مرحله دوم
سپس یک سوم ظرف مورد نظرتون رو با ژله پر کنید ژله اوریب و ژله عمودی روی ظرف رو سلفون بکشید تا ژله بیرون نریزه سپس ظرف های ژله رو به شکل اریب و یا عمودی روی پارچه بذارید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بزارید تا ژله خودش رو بگیره
مرحله سوم
سپس طعم دیگه ژله تون رو با آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری بذارید و بماری کنید سپس ظرف های ژله را از داخل یخچال در بیارید و یک سوم دیگر ان را با ژله ای که الان آماده کردید پر کنید و روی آن را سلفون بکشید. و برای ژله میان تهی ضربه ژله را برعکس کنید و داخل یخچال بزارید تا ژله دوم هم خودش رو بگیره
ژلهها در واقع فرآوردههای پروتئینی حاصل از هیدرولیز شدن کلاژن هستند که از پوست، استخوان و غضروف بدن حیوانات استخراج میشوند. ژله به خاطر پروتئین بالای آن برای سلامتی مفید است.
ژلاتین شامل چندین آمینواسید است. آمینو اسیدها ترکیباتی هستند که برای ساخت پروتئین ها با هم ترکیب میشوند و برای عملکرد مناسب اندامهای مختلف و نیز فراهم کردن انرژی ضروری هستند در حالی که بدن انسان آمینو اسیدها را تشکیل میدهد، بیشتر مردم باید آمینو اسیدها اضافه را از طریق غذا به دست آورند. آمینو اسیدهای موجود در ژله معمولا در استخوانها و اندامهای ویژه حیوانات یافت میشوند.
از آنجا که بیشتر مردم آن بخش های حیوان را نمیخورند، اضافه کردن ژلاتین به رژیم غذایی متنوع و مغذی می تواند مفید باشد.
البته برای بهره بردن از خواص ژلاتین، بهتر است از ژله های رنگی آماده استفاده نکرده و با پودر ژلاتین و آبمیوه دسرهای خود را درست کنید.