سه شنبه , 28 فروردین 1403

آموزش پخت میگو سوخاری

اول میگو را تمیز می کنیم پوست آن را کنده، می شوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم. به علاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم. در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.

 

پخت میگو سوخاری,درست کردن میگو سوخاری

پخت میگو سوخاری

 

مواد لازم برای میگو سوخاری :

 میگو 1 کیلو
 آبلیمو  یک قاشق سوپخوری
 ماست  دو قاشق سوپخوری
 پیاز یک عدد
آرد 2/3 لیوان
تخم مرغ یک عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه میگو سوخاری :

اول میگو را تمیز می کنیم پوست آن را کنده، می شوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم. به علاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم. در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.

 

سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد، تخم مرغ، زعفران، ماست، بکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم.

 

یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگوها را بگیرد، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x