روش تهیه کلوچه کشمشی

http://dl.oghyanos.ir/uploads/146093809371861.jpg

طرز تهیه کلوچه کشمشی

 

این کلوچه‌ ها برای صبحانه عالی هستند. بسیار خوشمزه و می‌توانید با یک لیوان شیر یا چای میل کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم

 

  • 1 ¾ پیمانه آرد کامل
  • 2.5 قاشق چایخوری جوش‌شیرین
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • 6 قاشق غذاخوری کره آب شده
  • دو قاشق چایخوری پوست پرتقال
  • ¼ پیمانه کشمش
  • یک عدد تخم‌مرغ درشت
  • 4 تا 5 قاشق غذاخوری خامه

 

طرز تهیه

 

  1. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ‌پودر، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با انگشتان خود آن را ورز دهید تا خمیری شوند. پوست پرتقال و کشمش بی‌دانه را اضافه کنید و هم بزنید.
  3. در یک کاسه کوچک، تخم‌مرغ و 4 قاشق غذاخوری خامه را با یکدیگر با چنگال مخلوط کنید. آنها را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
  4. آنها را به اندازه دلخواه برش دهید و داخل سینی فر بچینید.
  5. آنها را 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این کلوچه‌ها را گرم سرو کنید.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x