طرز تهیه کلوچه کشمشی
این کلوچه ها برای صبحانه عالی هستند. بسیار خوشمزه و میتوانید با یک لیوان شیر یا چای میل کنید و لذت ببرید.
مواد لازم
- 1 ¾ پیمانه آرد کامل
- 2.5 قاشق چایخوری جوششیرین
- 3 قاشق غذاخوری شکر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 6 قاشق غذاخوری کره آب شده
- دو قاشق چایخوری پوست پرتقال
- ¼ پیمانه کشمش
- یک عدد تخممرغ درشت
- 4 تا 5 قاشق غذاخوری خامه
طرز تهیه
- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگپودر، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره را به مخلوط آرد اضافه کنید و با انگشتان خود آن را ورز دهید تا خمیری شوند. پوست پرتقال و کشمش بیدانه را اضافه کنید و هم بزنید.
- در یک کاسه کوچک، تخممرغ و 4 قاشق غذاخوری خامه را با یکدیگر با چنگال مخلوط کنید. آنها را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست ورز دهید. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه پهن کنید.
- آنها را به اندازه دلخواه برش دهید و داخل سینی فر بچینید.
- آنها را 12 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند. این کلوچهها را گرم سرو کنید.