روش تهیه شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی برای عید نوروز

مواد لازم شیرینی کشمشی :
پودر قند………………………..۳۰۰ گرم
آرد……………………………..۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
کشمش………………………۱۵۰ گرم
تخم مرغ………………………۳ عدد
روغن جامد یا کره…………….۱۰۰ گرم
روغن مایع…………………….۵۰ گرم
وانیل……………………………نصف ق چ

طرز تهیه شیرینی کشمشی :
۱- کره + روغن + پودر قند را با همزن خوب میزنیم تا یکدست شوند.
۲-دانه دانه تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم یعنی با هر بار اضافه کردن تخم مرغ با همزن خوب میزنیم.
۳- وانیل را اضافه میکنیم.
۴-آرد + کشمش را اضافه میکنیم و با قاشق خوب مخلوط میکنیم.
۵-فر را با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه گرم میکنیم.
۶-کف سینی کاغذ روغنی قرار میدیم و از مواد شیرینی با فاصله روی کاغذ روغنی میریزیم و در فر به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدیم تا زیر شیرینی طلایی بشه.
از این مقدار ۵۵ شیرینی متوسط خواهید داشت.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x