تهیه دسر شکلات و نعنا

یک دسر شکلاتی دیگر اینبار با طعم ترکیبی نعنا که بو  و عطر خیلی خوبی به دسر شما می دهید و طعم آن را خوشمزه تر میکند ، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
  • بیسکویت پودرشده ۱۰۰ گرم
  • شکلات تخته ای تلخ ۲۲۰ گرم
  • پودر کاکائو ۲ قاشق سوپ خوری
  • تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
  • خامه‏ صبحانه ۱۵۰ گرم
  • اسانس نعنا ۲ قطره
  • بادام هندی بو داده ۵ قاشق سوپ خوری
  • اسپری طلایی به مقدار لازم
دسر شکلات و نعنا

طرز تهیه:

1- برای تهیه دسر شکلات و نعناع ابتدا سفیده تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا کاملا پوک و سبک شود. حالا شکلات تخته‌ای، خامه و پودر کاکائو را روی حرارت غیر‌مستقیم بگذارید تا ذوب شود. سپس اسانس نعنا را به شکلات اضافه کنید.

2- بیسکویت را پودر شده را با سفیده تخم مرغ فرم گرفته مخلوط کنید. سپس آن را همراه بادام‌زمینی پودر شده به مخلوط شکلات اضافه کرده، مخلوط کنید. در نهایت مواد آماده شده را داخل قالب‌های شکلاتی بریزید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

3- سپس آن را از قالب خارج کنید و برای تزیین دسر شکلات و نعناع به آن اسپری طلایی بزنید یا با قلم‌مو و رنگ پودری طلایی برس بزنید و تزیین کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x