بهترین غذاهای ترکیه ای

2 نمونه از بهترین غذا ترکیه ای

نمونه از بهترین غذا ترکیه ای

 

مشابه اي از برترین غذاها ترکیه اي که به مزاق ایرانی ها خوش می‌آید را برای شما عزیزان فراهم نموده ایم  رفیکا بیرگول «Refika Birgul» در 19 ماه مه 1980 در استانبول ترکیه به جهان آمد. او سرآشپز مشهور، نویسنده کتاب هاي آشپزی و یک شخصیت تلویزیونی ترکیه اي هست. او آشپزی مدیترانه اي را از مادر قبرسی خود و آشپزی آسیای مرکزی را از پدرش فرا گرفت. علاقه او به آشپزی در طی ملاقات هایش با خویشاوندان در لندن اکثر شد. در این جا طرز تهیه چند غذای خوشمزه از این سرآشپز مشهور ترکیه اي را در اختیار شما عزیزان قرار میدهیم.

 

مافین لاهماجون

 

مواد لازم خمیر:

شیر: 1 پیمانه
ماست: 110 گرم
روغن زیتون: 80 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
خمیر مایه: 10 گرم
شکر: 1 قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
آرد: 4 الی چهار و یک دوم پیمانه

 

مواد لازم میانی:

گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز درشت «خرد شده»: 1 عدد
فلفل سبز «ریز خرد شده»: 2 عدد
گوجه فرنگی «ریز خرد شده»: 2 عدد
گوجه فرنگی «ریز خرد شده»: 1 عدد
برگ جعفری «خرد شده»: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
زیره: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مواد اضافه: زرده تخم مرغ

2 نمونه از بهترین غذا ترکیه ای

آشپزی با شف ترکیه ای

طرز تهیه:

1. ابتدا برای تهیه خمیر تمامی مواد را با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. خمیر را در ظرفی قرار داده، روی آن را با پارچه اي تمیز بپوشانید و در محلی گرم بگذارید تا ور بیاید.

 

2. در این فاصله برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید و گوشت چرخ کرده و پیاز را در آن تفت دهید. فلفل سبز، گوجه فرنگی، برگ جعفری خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زیره و نمک را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.

 

3. گلوله هاي کوچکی از خمیر جدا کنید و کمی کف دست خود پهن کنید، مقداری از مواد میانی را وسط هر یک از انها قرار داده و لبه هاي کناری را کمی جمع کنید.

 

4. آن ها را به حفره هاي قالب مافین انتقال داده و با برس، زرده تخم مرغ زده شده را روی آن ها بمالید. پس از گذشت 15 دقیقه انها را در فر از گذشته گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد «375 درجه فارنهایت» قرار دهید تا طلایی و برشته شوند، سپس سرو کنید.

 

پلوی گوشت و پیازچه

مواد لازم:

گوشت گوسفندی «خرد شده»: 500 گرم
پیازچه «ریز خرد شده»: 90 گرم
برنج: 3 پیمانه
آب: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه «پودر شده»: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

 

2 نمونه از بهترین غذا ترکیه ای

آشپزی با شف ترکیه ای

طرز تهیه:

1. برنج را از گذشته در آب قرار دهید تا خیس بخورد. پیازچه ها را ریز خرد کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت خرد شده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.

2. مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود. نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و ظرف را کنار بگذارید.

 

3. پیازچه ریز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید. گوشت سرخ شده را اضافه کرده و تفت دهید. گوشت و پیازچه سرخ شده را کف قابلمه قرار دهید.

4. برنج راکه در آب جوش کمی پخته و آبکش کرده اید روی مواد بریزید. کمی آب و روغن روی برنج بریزد. پس از اینکه آبش کشیده شد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید پلو دم بکشد، سپس سرو کنید.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x