آموزش تصویری سوت زدن

سوت زدن از آن دسته کارهایی است که هر کسی می‌بایست بلد باشد. چه برای جلب توجه فردی یا شادی در جشن‌ها. سوت زدن کارایی بسیاری دارد. با شناسایی انگشت مناسب و شکل دادن درست به لب‌ها و دهان می‌توانید صدای دلخواهتان را ایجاد کنید. با کمی تمرین می‌توانید خیلی زود صدایی ایجاد کنید که هر کسی به سادگی آن را می‌شنود.

بخش اول : فرم دادن لب‌ها و انگشت‌ها

 

1- قرار دادن لب‌ها بر دندان‌ها

لب‌هایتان را خیس کنید تا صدای سوت را آماده کرده باشید. به اصطلاح به این کار «خیس کردن سوت» هم می‌گویند. لب‌های خیستان را جوری روی دندان‌هایتان قرار دهید که پیدا نباشند. لب‌هایتان را در همین حالت در طول سوت زدن حفظ کنید.این که به چه اندازه باید لب‌هایتان را سفت نگهدارید همراه با تمرین به دست می‌آید.

 

 

2- انگشت‌هایتان را زیر نوک زبانتان قرار دهید

آموزش سوت زدن

بدون توجه به انگشت استفاده شده، قرار دادن نوک انگشت‌ها به زیر زبان شما را برای سوت زدن آماده می‌کند. این کار را با لطافت انجام دهید و فشار زیاد وارد نکنید. پیش از انجام این کار حتما دستانتان را بشویید.

فشار بیش از حد خطرناک است و ممکن است سوت زدن را سخت تر کند.می‌توانید از انگشت اشاره و شست، انگشت‌های کوچک یا انگشت اشاره و انگشت میانی برای این کار استفاده کنید.

 

 

3- زبانتان را با استفاده از انگشت‌ها به عقب فشار دهید

آموزش سوت زدن

با استفاده از انگشت‌ها، نوک زبانتان را به عقب فشار دهید تا جایی که یک چهارم آن به خودش پیچیده شود. به این کار ادامه دهید تا بند اول انگشتانتان داخل دهان قرار گیرند. انجام دادن این کار با فشار زیاد سوت زدن را سخت تر می‌کند و خطرناک است.این حرکت می‌بایست به لول شدن زبانتان کمک کند.

 

 

4- لب‌هایتان را محکم به روی انگشت‌ها ببندید

آموزش سوت زدن

بستن لب‌ها به دور انگشت‌ها برای تولید صدای رسا و شفاف مرحله مهمی است. فضای خالی و بازی نباید به غیر از محل برخورد انگشت‌ها با یک دیگر وجود داشته باشد. این فاصله محلی است که صدا در آن تولید می‌شود و اندازه آن با تمرین به دست خواهد آمد.

 

 

5- از میان انگشت‌ها فوت کنید

آموزش سوت زدن

تلاش کنید تا ابتدا از میان انگشت‌هایتان به آرامی فوت کنید. محل قرار گیری انگشت‌ها و سفتی لب‌ها را برآورد کنید و اگر باد از جایی فرار می‌کند آن جا را بپوشانید. از این که زبانتان از حالتش خارج نمی‌شود و مسیر خروجی هوا را نمی‌بندد اطمینان حاصل کنید.پس از آن که مشکلات بالا را برطرف کردید، می‌توانید محکم‌تر فوت کنید تا صدای سوت را تولید کرده و به مرور زمان تا هر چقدر که دوست دارید صدا را بلند کنید.

 

 

6- هر وقت ممکن بود تمرین کنید

آموزش سوت زدن

به تمرین و آزمایش کردن ادامه دهید. زاویه‌های مختلف و فرم‌ های دیگر انگشت را امتحان کنید و تنظیمات لازم را انجام دهید. به مرور زمان، می‌توانید محل دقیق و مناسب برای تولید یک سوت بلند و صاف را پیدا می‌کنید.نسبت به افراد اطرافتان آگاه باشید و به آن‌ها احترام بگذراید چون ممکن است صدایی که در ابتدا تولید می‌کنید خیلی مناسب و قشنگ نباشد.

 

 

7- تکنیک‌ها و محل‌‌های قرارگیری دیگر را مورد آزمایش قرار دهید

آموزش سوت زدن

نحوه‌های مختلف قرارگیری لب‌ها و انگشت‌ها را امتحان کنید. اگر برای ایجاد صدا مشکل دارید بهتر است راه‌ها و روش‌های مختلف را امتحان کنید تا بهترین راه برای خودتان را پیدا کنید.

 

 

بخش دوم : آزمایش قرارگیری انگشت‌ها

 

1- انگشت اشاره و میانی

آموزش سوت زدن

این حال هر دو انگشت اشاره و میانی را به کار می‌گیرد. در هر دو دست این دو انگشت را به یک‌دیگر بچسبانید و دو انگشت دیگر را با شست نگه‌دارید. مچتان را بچرخانید تا انگشت‌های شست به سمت شما باشند و سپس نوک انگشت‌های اشاره را به یکدیگر بچسبانید تا شکل A انگلیسی را تشکیل دهند.

 

 

2- انگشت‌های کوچک

آموزش سوت زدن

انگشت‌های کوچک هر دست را با نگه داشتن دیگر انگشت‌ها توسط شست جدا کنید و مچتان را به سمت خود بچرخانید تا انگشت شست باز هم به سمت شما باشد. در آخر نوک انگشت‌های کوچک را به یکدیگر بچسبانید تا شکل A انگلیسی را تشکیل دهند.

 

 

3- سوت زدن یک دستی

آموزش سوت زدن

 

یک علامت OK با دستتان درست کنید. (تفاوتی بین استفاده از انگشت شست و اشاره یا شست و میانی وجود ندارد.) از انگشت شست و دیگرتان برای فشار دادن زبان استفاده کنید و از میان فضای باز فوت کنید. بهتر از ابتدا از دست اصلیتان برای شروع استفاده کنید و پس از یادگرفتن بر دست دیگرتان تمرین کنید.

 

منبع:مشروح

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x