پنجشنبه , 30 فروردین 1403

طرز تهیه خوراک ماهـی و گشـنیز

 

غذاهای دریایی (1)

 

خوراک ماهـی و گشـنیز

مواد لازم

•    یك كیلوگرم شیر ماهی

•    یك قاشق مرباخوری فلفل سیاه

•    نصف قاشق چایخـوری پودر زیره

•    یك قاشق چایخوری پودر زنجــبیل

•    یك قاشق چایخوی پودر گشنیز

•    یك قاشق چایخوری پودر سیر و فلفل قرمز (از هر كدام)

•    چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون

•    دو حبه سیر

•    چهار عدد گوجه‌فرنگی بزرگ

•    نصف پیمانه آبلیمو

•    یك پیمانه گشنیز ساطوری خرد شده

•    روغن و نمك

طرز تهیه

1.    ماهی‌ها را به صورت مكعبی خرد کنید، ادویه‌ها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن بیفزایید و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال بگذارید. 15 دقیقه پیش از پخت، نمك و نصف آبلیمو را به ماهی اضافه کنید، بعد در تابه‌ای مناسب روغن بریزید و ماهی‌ها را در آن سرخ کنید.

2.    گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی بیفزایید و به مدت ده دقیقه سرخ کنید.