طرز تهیه همبـرگر ماهــی

غذاهای دریایی (1)

 

 

مواد لازم (شش نفر)

•    500 گرم فیله ماهی

•    نصف عدد فلفل تند قرمز

•    چهار قاشق چایخوری كاری پاستا

•    دو قاشق مرباخــوری شكر

•    یك قاشق غذاخوری سس ماهی

•    دو عدد تخم‌مرغ

•    50 گرم مارچوبه

•    روغن و آرد سوخاری

طرز تهیه

1.    فلفل قرمز تند را ریز خرد کنید و به همراه شكر، خمیر كاری، سس ماهی و تخم‌مرغها در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.

2.    ماهی را تكه‌تكه خرد کنید و در مخلوط آماده شده به مدت 5-10 دقیقه بخوابانید تا مزه‌دار شود، سپس آنها را در داخل دستگاه غذاساز بریزید و همه مواد را خوب هم بزنید. مارچوبه را خرد کنید و در غذاساز بریزید تا مواد گوشتی یكدست شوند.

3.    از مواد به اندازه یك نارنگی كوچك بردارید، با دست فرم دهید و در آرد سوخاری بغلتانید. همبرگرهای فرم داده شده را در ظرفی بچینید و در یخچال قرار دهید تا سرد شوند، سپس همبرگرها را در روغن مایع داغ سرخ کنید. این غذا را با برنج و سالاد نیز می‌توان سرو كرد.

4.    خمیر كاری، ادویه‌ای تایلندی و شبیه رب گوجه‌فرنگی تند است.