طرز تهیه کاری ماهی به سبک بندرعباس

طرز تهیه کاری ماهی به سبک بندرعباس

 

ماهی، اصلی‌ترین ماده غذایی مردم بندرعباس است. مردم این شهر با ماهی غذاهای متنوعی- از سوپ و خورش و پلو گرفته تا کوکو و کتلت – درست می‌کنند.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1446679259061.jpg

خورش کاری ماهی هم یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار مردم این شهر است. خورشی که خیلی سریع آماده می‌شود  و می‌تواند یک پیشنهاد خوشمزه برای یک ظهر پاییزی باشد.

 

مواد لازم برای 4  نفر

  • 400 گرم ماهی شیر خرد شده
  • 1 عدد پیاز
  • 2 عدد گوجه‌فرنگی
  • 1 ق س گشنیز
  • 2 حبه سیر
  • 1 ق چ ادویه کاری
  • 1 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل قرمز
  • نوک ق چ زنجبیل

طرز تهیه:

1. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و روی حرارت کم تفت دهید.

2. ماهی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

3. حالا نمک، فلفل قرمز و زنجبیل را هم اضافه کنید.

4.  ادویه کاری را روی ماهی بریزید و روی حرارت کم هم بزنید.

5.  رب گوجه‌فرنگی را همراه با گوجه فرنگی های خرد شده روی ماهی بریزید و با یک لیوان آب ولرم بگذارید تا ماهی نیم ساعت روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

6. در پایان خورش را در ظرف بکشید، روی آن گشنیز تازه بریزید و سرو کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x