طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی

طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی
آماده سازی : ۱۵ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه تخم مرغ اسکاتلندی برای ۴ نفر :

 گوشت چرخ کرده  ۲۵۰ گرم
 پیاز ریز رنده شده  ۱ عدد
 نمک ، فلفل و آویشن  به میزان لازم
 پودر سوخاری  ۱ پیمانه
 تخم مرغ  ۶ عدد

تخم مرغ ۶ عدد ، ۲ عدد برای رویه که با نمک و فلفل خوب زده شده باشد و ۴ عدد آبپز
طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی :
گوشت جرخ شده رو با پیازو ادویه جات را با دست به مدت چند دقیقه خوب ورز میدهیم سپس به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنیم . و روی هر تخم مرغ آب پز شده رو با این مواد گوشتی پر میکنیم طوریکه تمام روی تخم مرغ را بگیرد.

در ظرفی ۲ تخم مرغ رو با نمک و فلفل زده شده اماده کرده و تخم مرغ پیچیده به گوشت رو به تخم مرغ زده و سپس اغشته به پودر سوخاری میکنیم دوباره داخل ظرف تخم مرغ و دوباره به پودر سوخاری آغشته میکنیم یعنی دومرتبه در تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته میکنیم.

بعد در ماهیتابه که گرم شده روغن ریخته و با شعله ی کم تمام قسمتهای آنرا سرخ میکنیم.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x