اموزش تصویری پخت شامی مرغ کنجدی

 

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/145332976494751.jpg

شامی مرغ کنجدی با گوشت مرغ خام تهیه می شود
شامی مرغ کنجدی نوعی شامی یا کتلت است که با گوشت مرغ تهیه می شود و در آن از کنجد استفاده می شود. کنجد نوعی از دانه های روغنی است که برای رشد کودکان بسیار مفید است. کنجد دارای پروتئین، ویتامین های E , F , B , D و لسیتین می باشد . ویتامین F که باعث تشکیل لایه هایی در پوست می شود و از سلولهای پوستی محافظت می کند.

کنجد بسیار مغذی و از نظر طب قدیم جز مواد غذایی گرم محسوب می شود و روغن آن بسیار مناسب برای رشد قدی و ذهنی کودکان است. در شامی مرغ کنجدی برای مغذی و مقوی شدن مرغ از کنجد استفاده می کنیم.

مواد لازم برای تهیه شامی مرغ کنجدی : برای ۴ نفر

سینه مرغ  ۱ عدد متوسط
 سیب زمینی ۴ عدد متوسط
 پیاز ۱ عدد درشت
خامه یا شیر خشک  ۱ قاشق
جعفری خرد شده نصف لیوان
کنجد ۴ قاشق
آرد سوخاری نصف لیوان
نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر سیر و پودر پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه شامی مرغ کنجدی :

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/145332976615932.jpg

سینه مرغ را چرخ کرده یا در غذا ساز ریخته تا کامل نرم شود
سینه مرغ را چرخ کرده یا در غذا ساز ریخته تا کامل نرم شود. در این شامی از مرغ چرخ کرده خام استفاده می شود.

 

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/145332976752053.jpg

پیاز را رنده کرده و به گوشت مرغ اضافه می کنیم
پیاز را رنده کرده و به گوشت مرغ اضافه می کنیم. لازم نیست آب پیاز گرفته شود.

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/145332976891094.jpg

سیب زمینی های آبپز را رنده کنید و به مرغ ها اضافه کنید
سیب زمینی ها را آبپز کرده و پس از سرد شدن رنده می کنیم. سیب زمینی رنده شده را اضافه می کنیم. سیب زمینی و گوشت مرغ هر دو باید به یک اندازه باشند. می توان برای هر دو از یک لیوان استفاده کرد. جعفری تازه را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/145332977045765.jpg

بعد از اضافه کردن جعفری و ادویه ها خامه یا شیر را اضافه کنید
نمک، فلفل، زرد چوبه، پودر پاپریکا را به مواد اضافه کرده و مواد را هم می زنیم تا یکدست شود.

این شامی نیازی به تخم مرغ ندارد. ولی برای انسجام و تردتر شدن شامی از خامه یا شیر خشک استفاده می کنیم.

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/145332977193796.jpg

مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود
از مواد خمیری به اندازه یک گردو برداشته و گرد می کنیم . آن را در آرد سوخاری و کنجد می زنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

  http://dl.oghyanos.ir/uploads/145332977337487.jpg

از مواد به اندازه یک کتلت برداشته و آن را در آرد سوخاری و کنجد بزنید و سرخ کنید
برای طعم دار کردن آرد سوخاری یک قاشق زردچوبه و یک قاشق پودر سیر به آن اضافه می کنیم.

استفاده از کنجد و فرآورده های آن را برای رشد کودکان پیشنهاد می کنیم به همین دلیل دستور تهیه شامی مرغ کنجدی را پیشنهاد می کنیم .

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x