نوشیدنی معطر، خنک‌کننده

نوشیدنی معطر، خنک‌کننده

نوشیدنی مناسب افطار,نوشیدنی کیوی و زنجبیل

 

 

کیوی – زنجبیل
وقتی کیوی آب گرفته می‌شود، طعم و مزه قوی‌تری دارد، حالا تصور کنید که ریشه زنجبیل با آن عطر و مزه قوی به کیوی اضافه شود، نتیجه نهایی نوشیدنی معطر، خنک‌کننده و خوشمزه است که دمای بدن را متعادل کرده و عطش را بر طرف می‌کند.

مواد لازم برای یک لیوان بلند :

کیوی  دو عدد
 زنجبیل رنده شدهنصف قاشق چای خوری
 شکر نرمیک قاشق غذاخوری
 سودایک سوم پیمانه


روش تهیه :
کیوی را پوست کنده و آب بگیرید. شکر را در سودا حل کرده و با زنجبیل مخلوط کنید، سپس آن را صاف کرده و به آب کیوی اضافه کنید.

نکات :
– کیوی را می‌توانید با پوست آب بگیرید.
– کیوی میوه نیمه استوایی است، بنابراین باید در یخچال نگهداری شود. اگر می‌خواهید کیوی زودتر رسیده شود، آن را با سیب، موز یا گلابی در کیسه پلاستیک در بسته بگذارید.

.

Next Post

راه های طبیعی برای مقابله با کبد چرب

چ مرداد 1 , 1393
  چه افرادی استعداد ابتلا به کبد چرب دارند؟ به گفته درمانگران، افراد چاق و دچار اضافه وزن که کمترین میزان تحرک را دارند اصلی ترین گروه ها برای ابتلا به بیماری کبد چرب هستند. اما در کنار این گروه، گروه های دیگری هم وجود دارند که بیشترین آمادگی را […]

You May Like