طرز تهیه گراتن فیله ماهی

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع (1)

 

 

گراتن فیله ماهی

مواد لازم

•    600 گرم فیله ماهی

•    150 گرم پنیر گودا

•    100 گرم قارچ

•    یك عدد فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز

•    دو عدد زرده تخم‌مرغ

•    سه قاشق غذاخوری آرد

•    سه قاشق غذاخوری آبلیمو

•    دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری

•    نمك، فلفل و روغن

طرز تهیه

1.    فیله ماهی‌ها را به صورت چهار گوش خرد و با نمك، فلفل و آبلیمو مزه‌دار کنید. آنها را حدود 10 دقیقه کنار بگذارید. سپس داخل آرد و سپس زرده‌های تخم‌مرغ بغلتانید و درون روغن سرخ کنید.

2.    قارچ‌ها را خرد کنید و با یك قاشق غذاخوری روغن و یك قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود. فلفل دلمه‌ای‌‌ها را نگینی خرد کنید و كمی تفت دهید.

3.    درون ظرف مناسبی كه مخصوص فر باشد ماهی‌، فلفل دلمه‌ای و قارچ‌های تفت داده شده را بریزید، آرد سوخاری بپاشید و روی مواد را با پنیر پر کنید. به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.