گراتن فیله ماهی
مواد لازم
• 600 گرم فیله ماهی
• 150 گرم پنیر گودا
• 100 گرم قارچ
• یك عدد فلفل دلمهای زرد و قرمز
• دو عدد زرده تخممرغ
• سه قاشق غذاخوری آرد
• سه قاشق غذاخوری آبلیمو
• دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری
• نمك، فلفل و روغن
طرز تهیه
1. فیله ماهیها را به صورت چهار گوش خرد و با نمك، فلفل و آبلیمو مزهدار کنید. آنها را حدود 10 دقیقه کنار بگذارید. سپس داخل آرد و سپس زردههای تخممرغ بغلتانید و درون روغن سرخ کنید.
2. قارچها را خرد کنید و با یك قاشق غذاخوری روغن و یك قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود. فلفل دلمهایها را نگینی خرد کنید و كمی تفت دهید.
3. درون ظرف مناسبی كه مخصوص فر باشد ماهی، فلفل دلمهای و قارچهای تفت داده شده را بریزید، آرد سوخاری بپاشید و روی مواد را با پنیر پر کنید. به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.