مواد لازم (شش نفر)
• 500 گرم فیله ماهی
• نصف عدد فلفل تند قرمز
• چهار قاشق چایخوری كاری پاستا
• دو قاشق مرباخــوری شكر
• یك قاشق غذاخوری سس ماهی
• دو عدد تخممرغ
• 50 گرم مارچوبه
• روغن و آرد سوخاری
طرز تهیه
1. فلفل قرمز تند را ریز خرد کنید و به همراه شكر، خمیر كاری، سس ماهی و تخممرغها در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
2. ماهی را تكهتكه خرد کنید و در مخلوط آماده شده به مدت 5-10 دقیقه بخوابانید تا مزهدار شود، سپس آنها را در داخل دستگاه غذاساز بریزید و همه مواد را خوب هم بزنید. مارچوبه را خرد کنید و در غذاساز بریزید تا مواد گوشتی یكدست شوند.
3. از مواد به اندازه یك نارنگی كوچك بردارید، با دست فرم دهید و در آرد سوخاری بغلتانید. همبرگرهای فرم داده شده را در ظرفی بچینید و در یخچال قرار دهید تا سرد شوند، سپس همبرگرها را در روغن مایع داغ سرخ کنید. این غذا را با برنج و سالاد نیز میتوان سرو كرد.
4. خمیر كاری، ادویهای تایلندی و شبیه رب گوجهفرنگی تند است.