مواد لازم
• یك عدد ماهی قزل آلای طلایی
• نصف پیمانه مغز گردوی آسیاب شده
• دو قاشق سـوپخـوری پیـاز رنده شده
• دو قاشق سوپخوری رب آلو
• نصف پیمانه روغن مایع
• یك قاشق سوپخوری روغن زیتون
• دو قاشق سوپخوری آبلیمو
• نمك، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
1. ماهی را با روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل مزهدار کنید و كنار بگذارید. مغز گردو را با پیاز كه آب آن را گرفتهاید، رب آلو و میزان كمی نمك و زردچوبه مخلوط و شكم ماهی را با این مواد كاملا پر کنید.
2. روغن را در داخل ظرف مناسب روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس به آرامی هر دو طرف ماهی را در روغن سرخ کنید.
3. میتوان به جای سرخ كردن، ماهی را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار داد تا پخته شود.