یکشنبه , 2 اردیبهشت 1403

طرز تهیه اسپاگتی‌ یونانی

 

مواد لازم

• تخم‌مرغ‌ ۴ عدد

•  پنیر پیتزا ۵۰ گرم‌

•  روغن‌ زیتون ۲ قاشق‌ سوپ‌خوری‌

• خامه‌ ۴ قاشق‌ سوپ‌خوری‌

• اسپاگتی‌ ۴۰۰ گرم‌

• کالباس‌ ۱۳۰ گرم‌

• سیر یک‌ حبه‌

• آب‌ ۸ پیمانه‌

• نمک‌ و فلفل

طرز تهیه‌

1. ابتدا آب‌ را به‌ همراه‌ کمی‌ روغن‌ و نمک‌ روی‌حرارت‌ قرار دهید تا به‌ جوش‌ بیاید، پس‌ از آن‌،اسپاگتی‌ را داخل‌ آب‌جوش‌ بریزید و بگذارید بپزد، توجه‌ داشته‌ باشید هنگامی‌ که‌ اسپاگتی‌ راداخل‌ آبکش‌ می‌ریزید باید کاملا نرم‌ شده‌ باشد.سپس‌ سیر را خرد کرده‌ و در باقی‌مانده‌ روغن‌کمی‌ تفت‌ دهید تا رنگ‌ آن‌ طلایی‌ شود، سپس ‌کالباس‌ را که‌ از قبل‌ خرد کرده‌اید، به‌ مواد اضافه‌کنید و هنگامی‌ که‌ کالباس‌ کاملا سرخ‌ شد، آن‌ را ازروی‌ حرارت‌ بردارید و اسپاگتی‌ آبکش‌ شده‌ را به‌آن‌ اضافه‌ کنید.

2. سپس‌ پنیر را رنده‌ کرده‌ و باتخم‌مرغ‌ و خامه‌ مخلوط کنید و نمک‌ و فلفل‌ را نیزبه‌ آن‌ اضافه‌ کنید و سپس‌ مواد را روی‌ اسپاگتی‌بریزید و ظرف‌ را روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قرار دهید.

3. پس‌ از مدتی‌ اسپاگتی‌ را درون‌ ظرف‌ برگردانید تاتخم‌مرغ‌ها کمی‌ بسته‌ شوند و به‌ اسپاگتی‌ بچسبند.توجه‌ داشته‌ باشید که‌ این‌ غذا بیش‌ از حد روی‌حرارت‌ نماند. هنگام‌ سرو کردن‌ این‌ غذا باید آن‌را درون‌ ظرفی‌ بریزید که‌ کمی‌ گرم‌ باشد.