سه شنبه , 4 اردیبهشت 1403

طرز تهیه ماکارونی با تن ماهی

ماکارونی با تن ماهی


مواد لازم

•  225  گرم ماکارونی رشته‌ای

•  یک حبه سیر

•  400  گرم گوجه‌فرنگی ریز خرده شده

•  425  گرم کنسرو تن ماهی

•  10 عدد زیتون سبز یا سیاه

•  نمک و فلفل سیاه

• نصف قاشق چای‌خوری سس قرمز تند و یا پودر فلفل قرمز

•  یک قاشق سوپ‌خوری روغن مایع

طرز تهیه

1.  قابلمه‌ای را آماده کرده و نصف حجم آن را از آب پر کنید. یک قاشق سوپ‌خوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن مایع نیز به آب آن اضافه کنید و بگذارید روی شعله زیاد اجاق گاز بجوشد. پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی‌ها را به صورت درسته در داخل آب درحال جوش بریزید و طبق دستور روی جعبه ماکارونی و یا به مدت 10 الی 15 دقیقه بگذارید تا روی شعله متوسط اجاق گاز پخته شود.

2. از طرفی دیگر، برای درست‌کردن سس اسپاگتی، سیر و گوجه فرنگی را در قابلمه کوچکی بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب گوجه فرنگی شروع به جوشیدن کند. در ظرف را نگذارید و اجازه بدهید مخلوط گوجه فرنگی مدت 3 الی 5 دقیقه حرارت ببیند تا آب آن تبخیر شود و گوجه فرنگی پخته شده باقی بماند.

3.  پس از آن، تن ماهی، سس قرمز و یا فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه و زیتون بدون هسته و نصف شده را به گوجه فرنگی پخته‌شده بیفزایید و مواد را خوب باهم مخلوط کنید. باتوجه به اینکه در پخت اسپاگتی، روش دم‌کردن وجود ندارد، ماکارونی پخته‌شده را در ظرف موردنظر ریخته و سس گوجه‌فرنگی و تن را روی آن بریزید و سرو کنید. به‌طور حتم مادر خانه از این اسپاگتی متفاوت و خوشمزه، استقبال خواهد کرد.