سرخ کردن مرغ به روش برزیلی ها

 

ماهیتابه بزرگی را روی شعله زیاد داغ کنید. 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد در آن بریزید و وقتی داغ شد، مرغ را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه آن را سرخ کنید تا همه جای آن طلایی شود. سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.

 

 

مواد لازم برای تهیه:

•    1 قاشق چایخوری زیره

•    1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

•    نیم قاشق چایخوری فلفل کاین

•    یک سوم فنجان سس سویا

•    ربع فنجان شیر نارگیل

•    1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

•    4 قاشق غذاخوری روغن کنجد

•    450 گرم سینه مرغ بدون استخوان

•    2 عدد فلفل دلمه ای قرمز متوسط

•    1 عدد فلفل چیلی قرمز

•    2 عدد فلفل هالپانو

•    1 فنجان آناناس

•    1 قاشق غذاخوری زنجبیل، رنده شده

•    2 حبه سیر، له یا رنده شده

•    1 فنجان لوبیا سیاه کنسروی

•    ربع فنجان جعفری یا گشنیز تازه، خرد شده

دستور تهیه:

1. در کاسه کوچکی زیره، فلفل و کاین را مخلوط کنید. در کاسه متوسطی سس سویا، شیر نارگیل و رب گوجه را مخلوط کنید.

2. مرغ را خرد کنید و با کمی سس سویا مخلوط کنید.

3. ماهیتابه بزرگی را روی شعله زیاد داغ کنید. 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد در آن بریزید و وقتی داغ شد، مرغ را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه آن را سرخ کنید تا همه جای آن طلایی شود. سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.

4. ماهیتابه را دوباره روی شعله زیاد بگذارید و یک قاشق دیگر روغن کنجد بریزید و فلفل دلمه ای خرد شده، فلفل چیلی و فلفل هالپانو را اضافه کنید. حدود 3 تا 4 دقیقه آنها را سرخ کنید و بعد آناناس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. بگذارید این سبزیجات 3 دقیقه دیگر بپزند تا آناناس شروع به کاراملی شدن کند.

5. حالا ادویه ها را روی سبزیجات بریزید و یک دقیقه حرارت دهید. مخلوط سس سویا را اضافه کنید و مرغ را دوباره در ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید. به سرخ کردن ادامه دهید تا آب آن کاهش یابد. پس از سه دقیقه لوبیا سیاه کنسروی را اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارید. جعفری یا گشنیز خرد شده را اضافه کنید. می توانید مرغ سرخ شده را با پلو سرو کنید.