سه شنبه , 28 فروردین 1403

مرغ کبابی شکم پر با لیمو و سبزیجات تازه

مرغ

  • نوع غذا: خوراک هایی از 4 گوشه دنیا
  • وعده غذایی: ناهار و شام
  • زمان پخت : 90 دقیقه
  • زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه

درست کردن این مرغ شکم پر بسیار ساده است اما به شما غذایی با طعم عالی و رویه ی برشته خواهد داد.

 

مواد لازم مناسب برای 4 تا 6 نفر

  • مرغ: یک عدد درسته متوسط (حدود 1.5 کیلوگرم)
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • هویج: 2 عدد
  • ساقه کرفس : 2 عدد
  • سیر: یک کله
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه تازه: به مقدار لازم
  • لیموترش: یک عدد
  • آویشن تازه: یک دسته کوچک ( یا یک قاشق غذاخوری آویشن خشک)
  • زرماری یا مریم گلی یا ترکیب هر دو: به مقدار لازم

دستور پخت

1. قبل از اینکه مرغ را در فر بگذارید باید 30 دقیقه آن را بیرون یخچال گذاشته باشید. داخل شکم مرغ را کاملا بشویید.

2. فر را روی 240 درجه سانتی گراد یا 475 درجه فارنهایت یا درجه 9 فر روشن کنید.

3. نیازی به پوست کندن سبزیجات نیست. تنها آن ها را بشویید و خرد کنید. فقط لازم است پوست سیر را بگیرید.

4. تمام سبزی ها و سیر را در یک سینی فر متوسط بریزید و با روغن زیتون آغشته کنید. آن ها را نمک و فلفل مزه دار کنید.

5. مرغ را با روغن زیتون آغشته کنید و تمام سطح آن را با نمک و فلفل مالش دهید و مزه دار کنید.

6.چند برش ظریف با نوک چاقو روی لیمو بزنید و آن را به همراه سبزیجات معطر داخل شکم مرغ قرار دهید. اگر ماکروویو دارید می توانید لیمو را ابتدا به مدت 40 ثانیه درون آن قرار دهید. این کار عطر و طعم لیمو را بهتر خواهد کرد.

7. مرغ را روی سبزیجات قرار دهید و ظرف را درون فر که از پیش گرم شده بگذارید. بلافاصله حرارت فر را به 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت یا درجه 6 فر برسانید و مرغ را برای 1 ساعت و 20 دقیقه در فر بپزید.

8. در میانه پخت به فر سر بزنید. اگر سبزیجات خشک به نظر می رسیدند، کمی آب به سینی اضافه کنید تا جلوی سوختن آن ها را بگیرید.

9. بعد از اینکه پخت کامل شد، مرغ را از ظرف خارج کنید و بعد از 15 دقیقه آن را برش دهید. برای برش دادن مرغ بال ها را جدا کنید و از بین ران ها به دقت تا وسط سینه یک برش طولی بزنید. سپس ران ها را جدا کنید. با این روش هرکس می تواند به راحتی غذای خود را میل کند. یادتان باشد مرغ را با سبزیجاتش سرو کنید.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x