غذایی گیلانی واویشکا و طرز تهیه آن

 

طرز تهیه واویشکا, نحوه پخت واویشکا

آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 60 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه واویشکا برای 4 نفر :

 سیر 2 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی خرد شده 3 عدد
 آب1/2 لیوان
 تخم مرغ 1 عدد
 زردچوبه به میزان لازم
 فلفل سیاه به میزان لازم
گرد غورهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

طرز تهیه واویشکا :

ابتدا سیر را خرد کرده و کمی تفت دهید.

طرز تهیه واویشکا, نحوه پخت واویشکا

بعد پیاز خرد شده را هم اضافه کرده و تفت دهید.

طرز تهیه واویشکا, نحوه پخت واویشکا

گوشت چرخ کرده، زردچوبه و رب را هم اضافه کنید و حسابی سرخ کنید.

طرز تهیه واویشکا, نحوه پخت واویشکا

بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید به همراه نصف لیوان آب، فلفل و گرد غوره و کمی نمک بگذارید در ماهیتابه با در بسته سه ربع ساعت بپزد تا آب آن کم شود.

طرز تهیه واویشکا, نحوه پخت واویشکا

طرز تهیه واویشکا, نحوه پخت واویشکا

تقریبا این شکلی. در این مرحل میتوانید ترشی و نمک غذا را تنظیم کنید.

طرز تهیه واویشکا, نحوه پخت واویشکا

حسابی که آب خورش کم شد اگر دوست داشتید یک تخم مرغ روی غذا بشکنید.

طرز تهیه واویشکا, نحوه پخت واویشکا

این غذا مثل خورش و با برنج سفید خورده میشود.

طرز تهیه واویشکا, نحوه پخت واویشکا

.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

Next Post

آموزش بافت مو: مدل تیغ ماهی یا حصیری

پ اردیبهشت 4 , 1393
مدل تیغ ماهی برای خانم هایی که می خواهند موهایشان را خیلی زود درست کنند و با آن راحت باشند مناسب است. می توانید این مدل مو را به صورت مرتب و براق یا به صورت نامرتب و شل و حتی خیس درست کنید. در هر صورت درست کردن آن […]

You May Like

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x