این کوفته های کوچک بسیار خوشمزه است و برای یک غذای مفید گزینه مناسبی است
موردمصرف : | غذای اصلی |
---|---|
مناسب برای : | مهمانی رسمی |
میزان کالری : | مشخص نشده |
سختی : | متوسط |
محلی : | |
مناسب فصل : | همه فصول |
مواد لازم جهت تهیه کوفته قل قلی فرنگی برای 8 نفر
مواد لازم | مقدار | واحد | توضیحات |
تخم مرغ | 1 | عدد | |
شیر | 3/4 | پیمانه | |
پنیر چدار | 1 | پیمانه | رنده شده |
جو پرک | 1/2 | پیمانه | |
نمک | 1 | قاشق چای خوری | |
گوشت | 500 | گرم | کوبیده شده |
کچاب | 2/3 | پیمانه | |
شکر قهوه ای | 1/4 | پیمانه | |
خردل | 1 و 1/2 | قاشق چای خوری |
طرز تهیه : کوفته قل قلی فرنگی
1- فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.
2- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل 8 قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.
3- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.
4- بدون در آنها را به مدت 45 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) بپزید
beryooni.com