طرز تهیه کباب بختیاری در تابه

 

طرز تهیه کباب بختیاری,کباب بختیاری در تابه

مواد لازم :

 روغن برای سرخ کردن3 ق غ
 پیاز خلالی خرد کرده 2 عدد متوسط
 فیله گوساله خلالی خرد کرده300 گرم
 سینه مرغ مکعبی خرد کرده300 گرم
قارچ ورقه ای خرد کرده100 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
مخلوط ادویه (زیره،جوزهندی،پودر تخم گیشنیز)1 ق چ
زعفران حل کرده یک دوم ق غ
فلفل دلمه ای خلالی خرد کرده1 عدد
پیاز و جعفری خرد کردهبه مقدار لازم

طرز تهیه کباب بختیاری,کباب بختیاری در تابه

طرز تهیه :
مرغها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز را هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید تا کمی سبک شود. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید حدود 4-5 دقیقه ،سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدهید.

طرز تهیه کباب بختیاری,کباب بختیاری در تابه

قارچها را ورقه ای خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره تفت بخورد تا کاملا مواد بپزد و بعد فلفل دلمه ای را اضافه کنید. این یک مورد را کمی کمتر از مقدار رسپی هم بریزید اشکالی ندارد چون اصولا فلفل دلمه ای طعم غالب دارد و خیلی ها دوست ندارند.

کباب آماده شده را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان پیتا میل کنید. اگر هم نبود با نان معمولی. اینقدر خوشمزه است که به نوع نانش فکر هم نمی توانید بکنید.

.

Next Post

طرز تهیه رول میگویِ اسپایسی ( تصویری)

س مرداد 28 , 1393
مواد لازم برای خمیر: •    12 عدد میگوی درشت، یخ‌زدایی شده •    6 ورق خمیر تخم‌مرغی (یا فیلو) •    روغن سرخ‌کردنی •    یک قاشق غذاخوری آرد حل شده در آب برای مواد میانی: •    سه قاشق غذاخوری سس تند و فلفلی •    یک قاشق غذاخوری سس سویا •    نصف قاشق […]

You May Like