طرز تهیه مـاهی پـلو

مـاهی پـلو

 

غذاهای دریایی (1)


مواد لازم (چهار نفر)

•    چهار پیمانه برنج

•    400 گرم فیله ماهی آزاد

•    دو عدد زرده تخم‌مرغ

•    دو قاشق غذاخوری زعفـران غلیظ دم شده

•    نصف پیمانه آرد

•    نصف قاشق چایخوری نمك

•    ادویه شامل (فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سیاه، پودر لیـمو امانی) روی هم: دو قاشق چایخوری

•    روغن

طرز تهیه

1.    برنج را آبكش کنید و كنار بگذارید. وقتی از حرارت افتاد پلو را به ادویه آغشته کنید. ماهی را ‌تكه كرده و در دستمال آشپزی بپیچید تا خشك شود.

2.    زرده‌ها را هم بزنید و با زعفران مخلوط کنید. آرد را هم با نمك مخلوط کنید و كنار بگذارید، حالا روغن را داغ کنید. تكه‌های ماهی را در زرده بغلتانید و با چرخاندن در آرد كامل آرد پوشانی کنید، سپس در روغن سرخ کنید و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آن برود.

3.    ته قابلمه را ته‌دیگ دلخواه بگذارید، لایه‌لایه پلو و ماهی را بریزید و در آن را بگذارد تا با حرارت زیاد دم بكشد. سپس 1/4 لیوان آب داغ و دو تا سه قاشق غذاخوری روغن را مخلوط کنید و روی پلو بریزید، بعد دم‌كنی بگذارید و یك ساعت با حرارت ملایم برنج را دم کنید.