مـاهی پـلو
مواد لازم (چهار نفر)
• چهار پیمانه برنج
• 400 گرم فیله ماهی آزاد
• دو عدد زرده تخممرغ
• دو قاشق غذاخوری زعفـران غلیظ دم شده
• نصف پیمانه آرد
• نصف قاشق چایخوری نمك
• ادویه شامل (فلفل سیاه، زردچوبه، زیره سیاه، پودر لیـمو امانی) روی هم: دو قاشق چایخوری
• روغن
طرز تهیه
1. برنج را آبكش کنید و كنار بگذارید. وقتی از حرارت افتاد پلو را به ادویه آغشته کنید. ماهی را تكه كرده و در دستمال آشپزی بپیچید تا خشك شود.
2. زردهها را هم بزنید و با زعفران مخلوط کنید. آرد را هم با نمك مخلوط کنید و كنار بگذارید، حالا روغن را داغ کنید. تكههای ماهی را در زرده بغلتانید و با چرخاندن در آرد كامل آرد پوشانی کنید، سپس در روغن سرخ کنید و روی توری بگذارید تا روغن اضافی آن برود.
3. ته قابلمه را تهدیگ دلخواه بگذارید، لایهلایه پلو و ماهی را بریزید و در آن را بگذارد تا با حرارت زیاد دم بكشد. سپس 1/4 لیوان آب داغ و دو تا سه قاشق غذاخوری روغن را مخلوط کنید و روی پلو بریزید، بعد دمكنی بگذارید و یك ساعت با حرارت ملایم برنج را دم کنید.