طرز تهیه مرغ سالسا

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1421411620861.jpg

 

یک غذای کاملا خوشمزه که سس تاکو مزه بی نظیری به آن داده است .
آماده سازی : 10 دقیقه  
پخت : 40 دقیقه 

مواد لازم برای 4 نفر :

 سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان4 عدد
سس تاکو5 قاشق غذا خوری
 سالسا1 پیمانه
 پنیر چدار1 پیمانه
خامه ترش  (اختیاری)2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
1- فر را از قبل روی دمای 190 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.

2- سینه های مرغ را در یک ظرف پیرکس پخت متوسط با روغن کم قرار بدید. سس تاکو را در تمامی سمت های سینه مرغ بریزید، و سالسا را در تمامی آنها بریزید.

3- آنها را به مدت 25 الی 35 دقیقه در دمای 375 درجه فارانهایت (190 درجه سانتی گراد ) یا تا زمانی که مرغ ها برشته شوند و آب آنها تمام شود.

4- پنیر را در تمامی مرغ ها پخش کنید و پختن را 3 الی 5 دقیقه دیگر ادامه بدهید یا تا زمانیکه پنیر ها ذوب و برشته بشوند، اگر دلتان خواست خامه ترش را در بالای آن بریزید و غذا را سرو کنید و لذت ببرید.

منبع : beryooni.com

.

Next Post

سامسونگ z1 رونمایی شد + مشخصات کلی

ج دی 26 , 1393
  بالاخره اولین گوشی هوشمند تایزنی سامسونگ رونمایی شد. سامسونگ حدود دو سال پیش وعده‌ی عرضه‌ی این گوشی را داد و بارها زمان عرضه‌ی آن را به تعویق انداخت. حال این گوشی با نام Samsung Z1 و به همراه مشخصات سخت‌افزاری نسبتا ضعیف و قیمت ارزان رونمایی شده است.   […]

You May Like