طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

ماهی غذایی خوشمزه و مقوی است که توصیه شده هفته ای یک مرتبه میل شود اگر هر بار به یک روش آن را طبخ کنید بی شک از مزه آن خسته نخواهید شد .

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1419005934831.jpg
آماده سازی : 30 دقیقه 
پخت : 40 دقیقه 

مواد لازم برای 4 نفر :

فیله ماهی تیلا پیلا 4 عدد
 آبلیمو تازه3 قاشق غذا خوری
 کره آب شده1 قاشق غذا خوری
 سیر خرد شده یک حبه
جعفری خشک و خرد شده1 قاشق چای خوری
فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه :
1- فر را در دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.

2- فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.

3- فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .

4- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت 30 دقیقه.

منبع : beryooni.com

.

Next Post

اولین موبایل جهان با دو نمایشگر 4 اینچی با کیفیت فول‌اچ‌دی

ج آذر 28 , 1393
  این موبایل که ظاهراً چینی است دو نمایشگر 4 اینچی دارد و برای اولین بار است که یک موبایل مجهز به دو نمایشگر آن هم از نوع فول اچ دی راهی بازار می‌شود. کمپانی چینی Gionee که قبلاً باعرضه ظریف‌ترین موبایل جهان (Elife S5.5 و Elife E5.1) نام خود […]

You May Like