سه شنبه , 28 فروردین 1403

طرز تهیه لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلو

لوبیا پلو از جمله پلو های مخلوط ایرانی است که علاقه مندان زیادی دارد . شاید کمتر کسی باشد که این غذا را دوست نداشته باشد . این ترکیب ساده از لوبیا ، برنج ، گوشت طعمی بی نظیر دارد . معمولا این غذا را ایرانیان با سالاد شیرازی سرو میکنند

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو :
برنج…نیم کیلو
لوبیا سبز….۴۰۰گرم
پیاز متوسط….. ۳ عدد
گوشت گوساله یا گوسفند…..۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی…… ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل… به اندازه لازم
زعفران آبزده …… ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:
۱- پیاز را پوست بکنید و خرد کنید . سپس در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود . گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید . آن را بر روی شعله ی متوسط حرارت دهید تا رنگ گوشت عوض شود .
۲- لوبیاها را بشویید و ریز خرد کنید در کمی روغن تفت داده تا رنگ آن عوض شود. آنها را با یکی دو لیوان آب داغ به گوشت و پیاز اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله ی متوسط بگذارید.
۳- وقتی که کم آب شد نمک ، فلفل و رب گوجه را هم اضافه کنید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت متوسط بپزید . حالا مواد گوشتی لازم برای تهیه لوبیا پلو آماده شد.
۴- برنج را آبکش کنید . سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج آبکش شده و زعفران آب زده در قابلمه بریزید ( یا برنج و مواد گوشتی را با هم در قابلمه مخلوط کنید ) سپس لایه بعد را بریزید تا آخر و به مدت۳۰ دقیقه روی شعله ی کم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد. بعد از این مدت غذا آماده سرو است
۵- توجه کنید لوبیا پلو سریع میسوزد پس شعله را کم کنید و اگر عجله ندارید از شعله پخش کن استفاده کنید.
۶- نان لواش برای کف لوبیا پلو به عنوان ته دیگ بسیار مناسب است که برای این کار ابتدا کمی روغن کف قابلمه بریزید وقتی داغ شد نان را پهن کنید و سپس مراحل بعد.
۷- نکته کلیدی در خوب در آمدن لوبیا پلو زنده برداشتن برنج است ، یعنی برنج را زیاد در آب جوش نگه ندارید.و نکته دیگراستفاده جدا از زعفران در لابلای برنج است یعنی زعفران را به مواد اضافه نکنید تا عطر آن حفظ شود برای عطر بیشتر بعضی از کمی دارچین هم استفاده میکنند که بسته به ذائقه افراد است

 

 

 

 

 

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x