طرز تهیه قليه ميگو

 

تهیه قليه ميگو, درست کردن قليه ميگو

محلی : خطه جنوب 
آماده سازی : 60 دقیقه 
پخت : 45 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

 میگو  600 گرم
گشنیز خرد شده 400 گرم
شنبلیله خرد شده 50 گرم
 سیر خرد شده 5 عدد
پیاز متوسط خرد شده2 عدد
تمر هندی صاف شدهنصف یک بسته ( 1 لیوان )
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.

.

Next Post

راه های ساده و قدیمی برای زیبایی بیشتر

چ مرداد 22 , 1393
    – ماسک صورت خانگی سرکه‌ی سیب برای مصارف مختلفی بکار می‌رود، مخصوصا برای پوست! سرکه‌ی سیب می‌تواند بعنوان یک ماسک عالی که به درمان آکنه کمک می‌کند، عمل کند. خاصیت اسیدی سرکه می‌تواند به خشک کردن جوش‌ها کمک کند و اجازه دهد تا پوست سالم‌تری جایگزین آن شود. […]

You May Like