محلی : خطه جنوب
آماده سازی : 60 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :
میگو | 600 گرم |
گشنیز خرد شده | 400 گرم |
شنبلیله خرد شده | 50 گرم |
سیر خرد شده | 5 عدد |
پیاز متوسط خرد شده | 2 عدد |
تمر هندی صاف شده | نصف یک بسته ( 1 لیوان ) |
ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه :
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.
نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.