طرز تهیه فیله کباب
مواد لازم :
فیله گوسفندی | 300 گرم |
فلفل سیاه نیم کوب | 1 قاشق سوپخوری |
سس سویا | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز ساطوری متوسط | 2 عدد |
روغن زیتون | نصف پیمانه |
فلفل تازه کبابی | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
1. ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
2. فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.
3. نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.