طرز تهیه فیله کباب

طرز تهیه فیله کباب

طرز تهیه کباب فیله,نحوه پخت فیله کبابی

مواد لازم :

 فیله گوسفندی300 گرم
 فلفل سیاه نیم کوب 1 قاشق سوپخوری
 سس سویا2 قاشق غذاخوری
 پیاز ساطوری متوسط2 عدد
 روغن زیتون نصف پیمانه
 فلفل تازه کبابیبه مقدار لازم

طرز تهیه :
1. ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

2. فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.

3. نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.

.

Next Post

طرز تهیه میلک شیک زردآلو

ج تیر 6 , 1393
با استفاده از زردآلوی خشک این میلک شیک را درست کنید که انرژی را زیاد و از گرسنگی تا زمان ناهار جلوگیری می کند. مواد لازم : زردآلو خشک ریز خرد شده  8 قطعه  شیر سرد  2 فنجان  شکر قهوه ای 3 قاشق چایخوری  پودر دارچین  1/4 قاشق چایخوری  یخ […]

You May Like