در تهیه ی مش ماش ابتدا برش هاى سينه مرغ را با ( با پيازرنده شده ، زعفران ، آب ليموى تازه ، خردل ، نمك و فلفل ) مزه دار ميكنيم. مش ماش مرغ را در كنار پوره سيب زمينى و بروكلى كمى گردو يا پاين نات سرو ميكنيم .
آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم جهت برای 5 نفر :
قارچ | 1 بسته |
شیر | 1 پیمانه |
آرد سفید | به میزان لازم ( کمی ) |
پوره سیب زمینی | به میزان لازم |
* بروکلی | به میزان لازم |
پاين نات (دانه ميوه كاج ) | به میزان لازم ( کمی ) |
* بروکلی ( برای تزئین، رنده شده و تفت داده شده )
طرز تهیه :
برش هاى سينه مرغ را با ( با پيازرنده شده ، زعفران ، آب ليموى تازه ، خردل ، نمك و فلفل ) مزه دار ميكنيم ( حداقل دو ساعت در يخچال بماند ).
1) قارچ ها را با حرارت تند بدون روغن تفت ميدهيم و كنار ميگذاريم .
2) برش هاى سينه مرغ مزه دار شده را با كمى روغن زيتون روى حرارت متوسط سرخ ميكنيم و بعد قارچ ها را اضافه ميكنيم . شير را با كمى آرد مخلوط كرده و به مرغ و قارچ اضافه ميكنيم . و در حدود پانزده دقيقه به آن زمان ميدهيم و بعد در كنار پوره سيب زمينى و بروكلى كمى گردو يا پاين نات سرو ميكنيم .