جمعه , 7 بهمن 1401
قالب وردپرس درنا توس
خانه / آشپزی / انواع غذا / طرز تهیه غذای مخصوص ترکیه ای (پیده گوشت)

طرز تهیه غذای مخصوص ترکیه ای (پیده گوشت)

vbg1pcb4tfdpvfx4rbjk - طرز تهیه غذای مخصوص ترکیه ای (پیده گوشت)

 

مواد لازم :

۱-۵۰۰گرم ارد
۲-دو قاشق غذا خوری خمیر مایه
۳-چهار عدد حبه قند
۴-یک لیوان اب ولرم
۵-یک قاشق.چ نمک
۶- دو عدد تخم مرغ (زرده و سفیده جدا)(زرده برای کناره های خمیر و سفیده را به مواد خمیر اضافه میکنیم)

مواد لازم برای توی خمیر:
۱- ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲- یک عدد پیاز
۳-یک عدد گوجه فرنگی و فلفل سبز
۴- چهار یا پنج شاخه جعفری
۵-نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ارد را در ظرفی ریخته وسط ارد را به شکل حض در می اوریم. در یک ظرف دیگر مایه خمیر را با حبه قند ها و اب ولرم مخلوط کرده تا این که مایه خمیر پف کند.

138614134581841 - طرز تهیه غذای مخصوص ترکیه ای (پیده گوشت)

 

بعد این مایه خمیر را یواش یواش به حوضی که درست کردیم اضافه میکنیم نمک و سفیده تخم مرغ را نیز اضافه میکنیم حابی ورز داده و به خمیر استراحت میدهیم.

حدودا ۱۵ یا ۲۰ دقیقه زمان میبرد.
پیاز را رنده کرده به گوشت اضافه میکنیم-هم چنین فلفل خرد شده و گوجه فرنگی خرد شده را نیز اضافه میکنیم .
جعفری و نمک وفلفل سیاه وادویه هایی مثل زردجوبه-دارچین-وسیر رنده شده نیز اضافه کرد.در اخر دو قاشق غذاخوری اب سرد اضافه کرده و مواد را به هم میزنیم.

از خمیر چونه هایی به اندازه ی لیمو برداشته و به شکل قایق باز میکنیم.ازمواد میانی رویش خیلی نازک پهن میکنیم. کناره های خمیر را با زرده اغشته می کنیم. در سینی چرب شده گذاشته بعد سینی را به فر داغ شده با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد منتقل میکنیم. رویشان سرخ شد پخته شده است. میتوان به دلخواه تزیین کرده و سرو نمایید.

1240459 10200412810429758 1297661541 n - طرز تهیه غذای مخصوص ترکیه ای (پیده گوشت)