مواد لازم
برای خمیر:
• 12 عدد میگوی درشت، یخزدایی شده
• 6 ورق خمیر تخممرغی (یا فیلو)
• روغن سرخکردنی
• یک قاشق غذاخوری آرد حل شده در آب
برای مواد میانی:
• سه قاشق غذاخوری سس تند و فلفلی
• یک قاشق غذاخوری سس سویا
• نصف قاشق غذاخوری سرکه برنج
• یک قاشق چایخوری روغن کنجد
• 3 حبه سیر رنده شده
• آب و پوست نصف یک عدد لیموترش
• یک قاشق غذاخوری شکر
• نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. ابتدا چاشنی را درست کنید تا میگوها را در آن بخوابانید. در یک کاسه یا کیسه زیپدار، سس فلفلی، سس سویا، سرکه برنج و روغن کنجد را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. سیر را درون آن رنده کنید.
3. پوست نیمی از لیموترش را درون کاسه رنده کنید. آب آن را نیز بگیرید و به مواد بیفزایید.
4. برای مزهدار شدن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید.
5. یک قاشق غذاخوری شکر را نیز برای برای تعادل طعم چاشنی به آن اضافه کنید و هم بزنید.
6. میگوها را درون کاسه بریزید و هم بزنید تا همه مواد به خورد میگوها بروند. روی آن پلاستیک بکشید و به مدت 15 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
7. خمیر فیلو را روی سطح صاف باز کنید. سپس آن را از قطر تا کنید تا مثلثی شکل شوند. آن را برش بزنید و کنار بگذارید. همین کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید.
8. میگو را در سمت چپ خمیر قرار دهید. آن را طوری بگذارید که دم آنها بیرون بماند. خمیر را بسیار محکم دور میگو بپیچید.
9. قسمت بالای مثلث را تا کنید و دوباره به رول کردن میگو ادامه دهید.
10. با کمک انگشت، از مخلوط آرد و آب در انتهای خمیر بمالید تا حکم چسب داشته باشد. سپس آن را به بدنه رول بچسبانید.
11. همین مراحل را با بقیه میگوها و خمیرها تکرار کنید.
12. حدود دو سانتیمتر روغن در قابلمه بریزید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود. رولهای میگو را در روغن داغ بریزید و پس از طلایی و برشته شدن، از روغن بیرون بکشید.
13. این میگوها را با سس تند و اسپایسی که تهیه کردهاید، سرو کنید.