مواد لازم
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342968_448.jpg)
برای خمیر:
• 12 عدد میگوی درشت، یخزدایی شده
• 6 ورق خمیر تخممرغی (یا فیلو)
• روغن سرخکردنی
• یک قاشق غذاخوری آرد حل شده در آب
برای مواد میانی:
• سه قاشق غذاخوری سس تند و فلفلی
• یک قاشق غذاخوری سس سویا
• نصف قاشق غذاخوری سرکه برنج
• یک قاشق چایخوری روغن کنجد
• 3 حبه سیر رنده شده
• آب و پوست نصف یک عدد لیموترش
• یک قاشق غذاخوری شکر
• نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. ابتدا چاشنی را درست کنید تا میگوها را در آن بخوابانید. در یک کاسه یا کیسه زیپدار، سس فلفلی، سس سویا، سرکه برنج و روغن کنجد را با یکدیگر مخلوط کنید.
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342969_459.jpg)
2. سیر را درون آن رنده کنید.
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342970_221.jpg)
3. پوست نیمی از لیموترش را درون کاسه رنده کنید. آب آن را نیز بگیرید و به مواد بیفزایید.
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342971_673.jpg)
4. برای مزهدار شدن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و هم بزنید.
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342972_868.jpg)
5. یک قاشق غذاخوری شکر را نیز برای برای تعادل طعم چاشنی به آن اضافه کنید و هم بزنید.
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342973_551.jpg)
6. میگوها را درون کاسه بریزید و هم بزنید تا همه مواد به خورد میگوها بروند. روی آن پلاستیک بکشید و به مدت 15 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342974_177.jpg)
7. خمیر فیلو را روی سطح صاف باز کنید. سپس آن را از قطر تا کنید تا مثلثی شکل شوند. آن را برش بزنید و کنار بگذارید. همین کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید.
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342991_848.jpg)
8. میگو را در سمت چپ خمیر قرار دهید. آن را طوری بگذارید که دم آنها بیرون بماند. خمیر را بسیار محکم دور میگو بپیچید.
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342992_853.jpg)
9. قسمت بالای مثلث را تا کنید و دوباره به رول کردن میگو ادامه دهید.
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342993_896.jpg)
10. با کمک انگشت، از مخلوط آرد و آب در انتهای خمیر بمالید تا حکم چسب داشته باشد. سپس آن را به بدنه رول بچسبانید.
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342994_840.jpg)
11. همین مراحل را با بقیه میگوها و خمیرها تکرار کنید.
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342995_459.jpg)
12. حدود دو سانتیمتر روغن در قابلمه بریزید. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا داغ شود. رولهای میگو را در روغن داغ بریزید و پس از طلایی و برشته شدن، از روغن بیرون بکشید.
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342996_193.jpg)
13. این میگوها را با سس تند و اسپایسی که تهیه کردهاید، سرو کنید.
![آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی آموزش تصویری: رول میگویِ اسپایسی](https://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1393/5/26/342997_204.jpg)