طرز تهیه خیار شور خانگی

 

درست کردن خیار شور,تهیه خیار شور خانگی

مواد لازم :

 خیار قلمی 2 کیلو
 نمک 1 لیوان
 برگ کرفس 200 گرم
 شوید 200 گرم
 فلفل سبز تند 5 عدد
 ترخون300 گرم 
 سیر1 بوته
 تخم گشنیز1 قاشق چایخوری
 آب و سرکه به مقدار لازم

طرز تهیه :

خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.

در ظرفی آب ، سرکه و نمک را به جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با ان پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت 1 هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشورهای اماده شده را درون یخچال بگذارید.

نکته : برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.

نکته : دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید ؛ بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.

مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب میباشد ، برای ترد شدن خیار شور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون خیار شور استفاده کنید.

.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

Next Post

انتخاب رنگ لنز مناسب، برای چشم ها

ج اردیبهشت 19 , 1393
  لنزهای رنگی  تاثیر زیادی در زیبایی صورت و چشم ها دارند ولی اگر رنگ لنزها متناسب با چهره ی شما نباشد می تواند حتی چهره تان را از حالت زیبایی خارج کند بنابراین باید در انتخاب رنگ لنزها بسیار دقت کنید. در این مقاله نکاتی در زمینه ی انتخاب […]

You May Like

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x