طرز تهیه خورش قارچ و تخم مرغ

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1428435067031.jpg

 

مواد لازم برای چهار نفر:

فلفل دلمه‌ای و پیاز خلال‌شده از هر کدام یک عدد
 قارچ حلقه شده 20 عدد
 آبلیمو 1/4 پیمانه
 تخم مرغ یک عدد
رب گوجه فرنگییک قاشق غذاخوری
عصاره مرغیک عدد
آبیک و نیم پیمانه
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه:
قارچ ‌ها را در تابه ریخته و آبلیمو را اضافه کنید. در تابه را ببندید تا آب میان بافتی قارچ خارج و خشک شود. سپس مقدار کمی روغن اضافه کنید تا قارچ تفت بخورد.
در تابه ای دیگر فلفل دلمه ای را با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس پیاز را اضافه کرده و بگذارید با هم تفت بخورد. رب، آب و عصاره مرغ را افزوده تا جوش بیاید. در این زمان قارچ را اضافه کنید و با در بسته 30 دقیقه بگذارید تا جا بیفتد و بعد تخم‌مرغ را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ در یک جا سفت نشود و بعد از سه دقیقه خورش آماده سرو است. این غذا را می‌توان با برنج و نان سرو کرد.

 

منبع : ashpazi.blog.ir

.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

Next Post

کوچکترین رایانه جهان بنام Michigan Micro Mote در اندازه یک دانه برنج

س فروردین 18 , 1394
  دانشمندان دانشگاه میشیگان موفق به ساخت کوچکترین رایانه جهان موسوم به Michigan Micro Mote در اندازه یک دانه برنج شدند. به گزارش سرویس فناوری ایسنا، منطقه خراسان، محققان دانشگاه میشیگان به سرپرستی «دیوید بلاو» در مدت یک دهه تحقیق، موفق به طراحی و ساخت کوچکترین رایانه جهان در ابعاد […]

You May Like

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x