طرز تهیه خورشت پیچاق قیمه اردبیلی

خورشتی متفاوت و بسیار خوشمزه

خورشت پیچاق قیمه اردبیلی

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1426545301921.jpg

 

آماده سازی : 15 دقیقه 
پخت : 45 دقیقه 
مواد لازم جهت تهیه پیچاق قیمه :

 گوشت گوسفندی خرد شده400 گرم
 پیاز متوسط 4 عدد
تخم مرغ4 عدد
 خلال بادام 1/2 پیمانه
زعفران پودر شده1/2 قاشق چای خوری
برگ مو2 عدد
آب1 لیتر
کره محلی100 گرم
آبغوره یا آب لیمو1 قاشق غذا خوری
ادویه خورشتی (  کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک )به میزان لازم

         
طرز تهیه پیچاق قیمه :
پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود .

مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند.

خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه می‌کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن‌ را اندازه می‌کنیم.

پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می‌کنیم.
نکته ها :
می‌توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.

 

منبع : beryooni.com

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x