طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر

 این غذا سرشار از انرژی می باشد و خیلی خوشمزه است.

مواد لازم

پیاز نگینی 1 عدد

سیر 4 حبه

سویا به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده 400 گرم

فلفل دلمه بزرگ 1 عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم

بادمجان 2 عدد بزرگ

کدو 1 عدد بزرگ

گوجه فرنگی 4 عدد متوسط

نمک, فلفل, ادویه کاری, زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا پیاز ها را نگین خورد کرده با کمی رغن تفت میدهیم سپس سیر های رنده شده را اضافه میکنیم بعد از کمی تفت سویا و گوشت چرخ کرده را اضافه مینمایم سپس ادویه ها را اضافه میکنیم بعد هم فلفل های نگینی را اضافه میکنیم در آخر رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.

مرحله 2

بادمجان ها را بعد از شستن دو نیم کرده و سرخ میکنیم و همینطور کدو ها را سرخ میکنیم سپس یا یه قاشق کوچک داخل بادمجان ها و کدو ها را خالی میکنیم و درون آنها را با مواد بالا پر کرده و روی آنها را با پنیر میپوشانیم و در ظرف مخصوصی که سس را از قبل آماده کرده ایم و در ظرف ریخته ایم می گذاریم.

مرحله 3

سس مواد اضافه از شکم بادمجان و کدو ها را با گوجه های رنده شده و کمی سیر و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی تفت میدهیم و یک سس تقریبا رقیق بدست می آوریم.

طرز تهیه خوراک بادمجان شکم پر به صورت تصویری

.

Next Post

طرز تهیه آش مانتی مخصوص افطار

س تیر 10 , 1393
طرز تهیه آش مانتی مخصوص افطار مواد لازم : برنج  یک پیمانه، معادل 200 گرم بلغور گندم  یک پیمانه، معادل 200 گرم  سبزی آش 500 گرم  عدس پخته شده 300 گرم  آب‌ گوشت یا مرغ یک لیتر  آب  یک لیتر  زردچوبه  یک قاشق چای‌خوری پیاز سرخ شده  سه قاشق غذاخوری […]

You May Like