پنجشنبه , 30 فروردین 1403

طرز تهیه بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر

 این غذا سرشار از انرژی می باشد و خیلی خوشمزه است.

مواد لازم

پیاز نگینی 1 عدد

سیر 4 حبه

سویا به مقدار لازم

گوشت چرخ کرده 400 گرم

فلفل دلمه بزرگ 1 عدد

پنیر پیتزا به مقدار لازم

بادمجان 2 عدد بزرگ

کدو 1 عدد بزرگ

گوجه فرنگی 4 عدد متوسط

نمک, فلفل, ادویه کاری, زرد چوبه به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله 1

ابتدا پیاز ها را نگین خورد کرده با کمی رغن تفت میدهیم سپس سیر های رنده شده را اضافه میکنیم بعد از کمی تفت سویا و گوشت چرخ کرده را اضافه مینمایم سپس ادویه ها را اضافه میکنیم بعد هم فلفل های نگینی را اضافه میکنیم در آخر رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.

مرحله 2

بادمجان ها را بعد از شستن دو نیم کرده و سرخ میکنیم و همینطور کدو ها را سرخ میکنیم سپس یا یه قاشق کوچک داخل بادمجان ها و کدو ها را خالی میکنیم و درون آنها را با مواد بالا پر کرده و روی آنها را با پنیر میپوشانیم و در ظرف مخصوصی که سس را از قبل آماده کرده ایم و در ظرف ریخته ایم می گذاریم.

مرحله 3

سس مواد اضافه از شکم بادمجان و کدو ها را با گوجه های رنده شده و کمی سیر و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی تفت میدهیم و یک سس تقریبا رقیق بدست می آوریم.

طرز تهیه خوراک بادمجان شکم پر به صورت تصویری