اسپاگتی مارتیارا
مواد لازم
• اسپاگتی 200 گرم
• پیاز خرد شده 2عدد
• سیر 2 حبه
• زیتون یا روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
• گوشت چرخ کرده 300 گرم
• آب لیمو به مقدار دلخواه
• گوجه فرنگی 1 عدد
روش تهیه
1. اسپاگتی را درون آب جوش و نمک ریخته و بجوشانید تا نرم شود . برای تهیه سس اسپاگتی پیاز را خرد کرده و سیر را نیز قیمه کنید و در روغن سرخ کنید.
2.گوشت را به پیاز اضافه کنید و سرخ نمائید، سپس گوجه فرنگی و آب را اضافه کرده به همراه ادویه بگذارید تا گرم شود . اسپاگتی را در دیس کشیده و سس را روی آن بریزید و با جعفری خرد شده تزئین نمائید .