دوشنبه , 3 اردیبهشت 1403

اموزش تهیه اسپاگتی مارتیارا

اسپاگتی مارتیارا

مواد لازم

• اسپاگتی 200 گرم

• پیاز خرد شده 2عدد

•  سیر 2 حبه

• زیتون یا روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

• گوشت چرخ کرده  300 گرم

• آب لیمو  به مقدار دلخواه

• گوجه فرنگی  1 عدد

روش تهیه

1. اسپاگتی را درون آب جوش و نمک ریخته و بجوشانید تا نرم شود . برای تهیه سس اسپاگتی پیاز را خرد کرده و سیر را نیز قیمه کنید و در روغن سرخ کنید.

2.گوشت را به پیاز اضافه کنید و سرخ نمائید، سپس گوجه فرنگی و آب را اضافه کرده به همراه ادویه بگذارید تا گرم شود . اسپاگتی را در دیس کشیده و سس را روی آن بریزید و با جعفری خرد شده تزئین نمائید .