طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

لیمو (لیموترش یا لیموعمانی) میوه‌ای درختچه‌ای است که از قدیم از آب (آبلیمو) یا خشک شده آن استفاده می‌شده است. در غذاهای سنتی ایران اصولا از لیموعمانی که یکی از انواع لیموترش است استفاده می‌شده و در حال حاضر هم کاربرد فراوان دارد. لیمو دارای خواص مقوی و محافظ قلب، اشتهاآور، آرام‌بخش، ضددرد و ضدانگل‌های روده‌ای نیز هست.

مواد لازم :

سینه مرغ 2 عدد
پودر لیمو عمانی 1/2 قاشق غذاخوری
مرزه 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق غذاخوری
روغن 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
لیمو عمانی را پودر کنید.

طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

لیمو عمانی پودرشده، مرزه، نمک و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

سینه های مرغ را به خوبی بشویید و اجازه دهید خشک شود. هر تکه سینه مرغ را با چاقو نصف کنید.

طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

به این ترتیب 4 تکه سینه مرغ خواهید داشت. اگر برش ها به جای اینکه سینه مرغ را نازک کند، عمودی باشد، سرخ کردن آنها راحت تر خواهد بود.

طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

طعم دهنده هایی را که با هم مخلوط کرده اید، روی تکه های مرغ بریزید.

طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

سپس در یک تابه روغن و کره را مخلوط کنید و سینه های مرغ را داخل آن بیندازید تا سرخ شود. مرغ ها را طوری در تابه بچینید که فضای مناسبی بین آنها خالی باشد.

طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

به محض اینکه یک طرف مرغ ها طلایی شد، برگردانید تا سمت دیگرش نیز به خوبی سرخ شود. تمام این مراحل زمان زیادی نمی برد.

طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

پس از اینکه طرف دوم هم سرخ شد، آنها را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید، خنک شود.

طرز تهیه مرغ سرخ شده با لیمو عمانی

این غذا را می توانید با سیب زمینی، گوجه فرنگی، انار و ریحان سرو کنید. مرغ سرخ شده با ادویه های ایرانی، غذایی بسیار لذیذ است که در زمانی کوتاه آماده می شود.

khorak.com