آموزش تهیه شیرینی گردویی

شیرینی گردویی برای عید نوروز

کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم. آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.

مواد لازم :

 آرد ۲۲۵ گرم
 کره ۱۸۵ گرم
  شکر۱۱۰ گرم
 زرده تخم مرغ یک عدد
 وانیل شکری نصف ق چ
گردوی چرخ شده۵۰ گرم
 بیکینگ پودریک  قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
کره نرم شده را با وانیل شکری و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.  آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم. خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم.

 

سپس فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و سینی فر را چرب می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم و شیرینی ها را به فاصله ۴ سانتی متر کنار هم می چینیم.
مدت پخت مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه می باشد.

نکته :
می توان از قیف خامه پاش و ماسوره استفاده کرد . اندازه شیرینی ها مینیاتوری و ریز هستند . این خمیر هرچه بماند و زمان استراحتش بیشتر باشد , رنگ خمیر و شیرینی ها تیره تر میشود.

 

.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

Next Post

روش تهیه شیرینی کشمشی

ش فروردین 2 , 1393
مواد لازم شیرینی کشمشی : پودر قند………………………..۳۰۰ گرم آرد……………………………..۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم کشمش………………………۱۵۰ گرم تخم مرغ………………………۳ عدد روغن جامد یا کره…………….۱۰۰ گرم روغن مایع…………………….۵۰ گرم وانیل……………………………نصف ق چ طرز تهیه شیرینی کشمشی : ۱- کره + روغن + پودر قند را با همزن خوب میزنیم تا یکدست شوند. ۲-دانه دانه […]

You May Like

0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x