آماده سازی : 45 دقیقه
پخت : 20 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه كباب فلفلى برای 2 نفر :
فلفل سبز | 2 عدد |
گوشت چرخ کرده | 150 گرم |
سیر | 2 عدد |
فلفل دلمه کمی، قرمز باشد | به میزان لازم |
سس خردل یا پودر خردل | 1 قاشق چای خوری |
لیمو ترش برای رنده کردن پوست آن | 1 عدد |
زعفران | به میزان لازم |
پودر فلفل قرمز نمك و فلفل سفيد | به میزان لازم |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
پیازچه | به میزان لازم |
طرز تهیه كباب فلفلى :
به گوشت چرخ كرده برگ سير ريز خردشده، پياز رنده شده ، پيازچه ، كمى فلفل دلمه قرمز ريز خرد شده ، يك قاشق چای خوری سس خردل يا پودر آن ، رنده پوست ليمو ترش ، كمى زعفران ، نمك ، فلفل سفيد ، پودر فلفل قرمز اضافه كنيد و …
فلفل هاى سبز باريك و بلند را از كنار يك برش دهيد و داخل فلفل پنير پيتزا بريزيد و بعد فلفل را با گوشت پوشش دهيد به طورى كه بالا و پايين فلفل بيرون بماند .
بعد كبابمان را با حرارت كم سرخ كنيد به مدت دو يا سه دقيقه …بعد درب ظرف را بگذاريد تا ارام بپزد …
در اين فاصله سس آن را تهيه ميكنيم .
طرز تهیه سس کباب فلفلی:
كمى گردو ، نعناع تازه ، پيازچه ، سير، فلفل قرمز دلمه اى، روغن زيتون را داخل غذا ساز بريزيد و دريك ماهيتابه اول يك پياز كوچك را رنده كنيد و بعد رب گوجه فرنگى اضافه كنيد كمى تفت بدهيد ، زعفران و كمى اب ليموى تازه اضافه كنيد و مواد داخل غذا ساز را به رب اضافه كنيد و تفت دهيد ، كمى اب اضافه كنيد و اجازه دهيد حداقل پانزده دقيقه سس ما جا بيافتد .
مقدارى از اين سس را به كبابمان اضافه كنيد و بقيه را موقع سرو روى كباب فلفلی ها بريزيد.
كباب فلفلی راميتوانيد با نان، كته، و يا با چلو ميل بفرمايد …