یکشنبه , 9 اردیبهشت 1403

طرز تهیه سالاد نیسواز فرانسوی به روش دیگر

طرز تهیه سالاد نیسواز فرانسوی به روش دیگر

سالاد یکی از بهترین ایده ها برای یک شام سبک و تابستانی است. این بار یک سالاد تابستانی خوش طعم و سبک درست کنید.

سالاد نیسواز فرانسوی

سالاد نیسواز فرانسوی یکی از بهترین پیشنهادها برای یک شام تابستانی است

سالاد یکی از بهترین ایده ها برای یک شام سبک و تابستانی است. این بار یک سالاد تابستانی خوش طعم و سبک درست کنید.
مواد لازم برای سس سالاد فرانسوی برای ۴ نفر :

روغن کانولا یک پیمانه
سرکه سفید یک چهارم پیمانه
سرکه سیب یک چهارم پیمانه
سس خردل ۲ قاشق چایخوری
سیر رنده شده یک حبه بزرگ
پودر خردل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل و پوست لیمو به اندازه کافی

مواد برای سالاد فرانسوی :

سیب زمینی ریز ۵۰۰ گرم
لوبیا سبز ۱۱۲ گرم
کره نرم شده ۳ قاشق غذاخوری
کنسرو ماهی در روغن زیتون ۳ قوطی
تخم مرغ آب پز شده ۴ عدد
کاهو به مقدار لازم
زیتون به مقدار لازم (دلخواه)
گوجه فرنگی ۳ عدد

طرز تهیه سالاد فرانسوی :
تمامی مواد سس را با هم ترکیب و در غذاساز مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.
برای تهیه سالاد، سیب زمینی ها را در آب نمک آب پز کنید.
لوبیا را نیز به مدت ۴ دقیقه در آب بجوشانید.
سیب زمینی را برش بزنید و در ۲ قاشق غذاخوری کره، نمک و فلفل تفت دهید.
با باقی مانده کره، لوبیا سبز را تفت دهید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
تخم مرغ و گوجه فرنگی ها را برش بزنید.
سسی را که تهیه کرده اید، به میزان کافی به کنسرو ماهی اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل هم اضافه کنید.
کاهو را روی ظرف پهن کنید و تمامی مواد را به سلیقه خود بچینید و با سس سرو کنید.