طرز تهیه تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار

 

طرز تهیه تارت لقمه ای,تارت سیب و پنیر

این دسر خوشمزه ترکیبی از سیب، پنیر چدار و آب سیب است که می تواند برای دوستان و خانواده تان مقبول باشد. با طرز تهیه تارت لقمه ای سیب و پنیر چدار همراه شوید.

مواد لازم برای ۱۲ عدد تارت :

کره ۲ قاشق چایخوری
 شکر قهوه ای  نیم پیمانه
 سیب بزرگ (ترجیحا ترش مزه)  ۲ عدد پوست کنده و خرد شده
دارچین نصف قاشق چایخوری
 آب سیب شیرین ۱ لیتر
سرکه ۲ قاشق چایخوری
خمیر هزارلا آماده ۲۰۰ گرم
پنیر چدار کم چرب ¼ پیمانه (رنده شده)
آرد کمی برای پهن کردن خمیر

طرز تهیه :

از قبل باید فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

طرز تهیه تارت لقمه ای,تارت سیب و پنیر

کره را داخل یک قابلمه ذوب کنید و ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر آب شده و صاف شود. تکه های سیب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط بپزید تا کمی نرم شوند ولی شکل خود را از دست ندهند.

۱/۸ قاشق چایخوری از دارچین را به سیب بیفزایید و مخلوط کنید، سپس سیب ها را داخل کاسه ای ریخته و کنار بگذارید.

طرز تهیه تارت لقمه ای,تارت سیب و پنیر

داخل همان قابلمه آب سیب، سرکه، شکر قهوه ای و دارچین باقی مانده را روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود. بگذارید آب سیب به جوش آید و تا وقتی که مقدار آن به ¾ پیمانه کاهش یابد بجوشد.

طرز تهیه تارت لقمه ای,تارت سیب و پنیر

مقداری آرد روی سطح صافی بپاشید و خمیر هزارلا تان را روی آن پهن کرده و به کمک چاقو یا رولت پیتزا آن را ۱۲ تکه کنید.

خمیر ها را داخل کاپ های یک ظرف شیرینی مافین که به خوبی چرب کرده اید قرار دهید و با چنگالی خمیر ها را کمی داخل ظرف تکان دهید.
با یک قاشق سیب های پخته شده تان را داخل خمیرها بریزید.

طرز تهیه تارت لقمه ای,تارت سیب و پنیر

تارت ها را برای مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر بپزید.

طرز تهیه تارت لقمه ای,تارت سیب و پنیر

هنگامی که تارت ها خوب خنک شدند آن ها را از قالب های مافین خارج کنید و کمی شربت سیب و پنیر رنده شده رویشان بریزید.
تارت های سیب را سرد یا گرم سرو کنید و از آن ها لذت ببرید.

طرز تهیه تارت لقمه ای,تارت سیب و پنیر

نکات و هشدارها :
** هنگام کار با خمیر هزارلا، خمیر باید در عین اینکه یخ زده نیست، خیلی سرد باشد.
** می توانید از خمیر فیلو هم استفاده کنید.