طرز تهیه تارت انگلیسی

روش تهیه تارت انگلیسی

http://dl.oghyanos.ir/uploads/1423478315471.jpg

 

 

مواد لازم:

  •   آرد: 650 گرم
  •     شكر: 175 گرم
  •    شير: يك ليوان (250 ميلي‌ليتر)
  •    پودر خميرترش: 45 گرم
  •    كشمش سياه پلويي: 200 گرم
  •    تكه‌هاي ريز مرباي پوست پرتقال: 150 گرم
  •    كره: 200 گرم
  •    تخم‌مرغ: دو عدد
  •    زرده تخم‌مرغ: يك عدد
  •    مربا : 150 گرم

روش تهیه:

1. ابتدا آرد را داخل كاسه‌اي ريخته ميان آرد را گود مي‌كنيم، سپس پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر و شير ولرم داخل آرد مي‌ريزيم و روي مواد را مي‌پوشانيم تا پيش خمير آماده شود.

2. وقتي مايه كاملا پف كرد، كره ذوب شده، شكر و زرده تخم‌مرغ را به آن اضافه كرده و همه را با هم مخلوط مي‌كنيم. در اين زمان مربا و كشمش را نيز اضافه مي‌كنيم و همه مواد را با هم چنگ مي‌زنيم تا خمير شوند.

3. روي خمير را مي‌پوشانيم و به مدت 30 دقيقه اجازه مي‌دهيم تا استراحت كند. پس از اين مدت دوباره خمير را برداشته و در قالبي استوانه‌اي قرار مي‌دهيم تا نصف حجم قالب را پر كند.

4. دوباره روي قالب را مي‌پوشانيم و حدود 30 دقيقه ديگر در محيطي گرم قرار مي‌دهيم تا خمير حجيم شود، سپس قالب را روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم تا روي كيك طلايي شود.

5. وقتي خنك شد آن را داخل ظرف مورد نظر قرار داده و مابين آن را برش مي‌دهيم و با كرم پانیسبا يا خامه مي‌پوشانيم. مي‌توانيم در صورت تمایل اطراف كيك را با كرم و خامه بپوشانيم و روي آن را با فوندانت يا مارسيپان روكش كرده و تزئين كنيم.