طرز تهیه کوفته قل قلی فرنگی

این کوفته های کوچک بسیار خوشمزه است و برای یک غذای مفید گزینه مناسبی است

 

 

 

موردمصرف : غذای اصلی
مناسب برای : مهمانی رسمی
میزان کالری : مشخص نشده
سختی : متوسط
محلی :
مناسب فصل : همه فصول

مواد لازم جهت تهیه کوفته قل قلی فرنگی برای 8 نفر

مواد لازم مقدار واحد توضیحات
تخم مرغ 1 عدد
شیر 3/4 پیمانه
پنیر چدار 1 پیمانه رنده شده
جو پرک 1/2 پیمانه
نمک 1 قاشق چای خوری
گوشت 500 گرم کوبیده شده
کچاب 2/3 پیمانه
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
خردل 1 و 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه : کوفته قل قلی فرنگی

1- فر را در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

2- دریک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، پنیر، جو و نمک را ترکیب کنید، گوشت کوبیده شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را به شکل 8 قرص گوشت کوچک درست کنید، سپس مواد را در یک سینی پخت بزرگ که کمی روغن زده شده است قرار بدید.

3- در یک کاسه کوچک دیگر، کچاب، شکر قهوه ای و خردل را ترکیب کنید، سپس آنها را هم بزنید و روی تمامی قرص نان ها بپاشید.

4- بدون در آنها را به مدت 45 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) بپزید

beryooni.com