طرز تهیه كباب لقمه لبناني

طرز تهیه كباب لقمه لبناني http://dl.oghyanos.ir/uploads/1442440289611.jpg

 

لبنانی ها همان كباب تابه ای را به شكل كباب لقمه‌ای درآورده و در روغن سرخ می كنند

 

در منوی غذايی كبابی های ما هم كباب لقمه‌ ای هست ولی كباب لقمه‌ ای ما همان كباب كوبيده است كه در اندازه‌ های كوچك به سيخ كشيده می شود اما كباب لقمه‌ ای لبنانی ها كاملا متفاوت است. لبناني‌ها در واقع همان كباب تابه‌اي را به شكل كباب لقمه‌اي درآورده و در روغن سرخ مي‌كنند. البته اين كباب و نان و سس مخصوص هم دارد كه روي نان ماليده مي‌شود.

مواد لازم كباب لقمه لبنانی :

 نان پيتا (مديترانه‌اي) به تعداد لازم
 گوشت چرخ كرده300 گرم
 جعفري ريز خردشده 100 گرم
 پياز 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
روغن مايع مخصوص سرخ‌كردنیمقداري

مواد لازم براي تهيه سس كباب لقمه لبنانی :

گوجه فرنگي 4 عدد
 پياز1 عدد
سير2 حبه
نمک و فلفلبه ميزان لازم
زردچوبه و ادويه كاریمقداری
روغنمقداری

طرز تهیه کباب لقمه لبنانی :
پياز را پوست كنده و با رنده ريز رنده كنيد. كاسه‌اي آماده كنيد، پياز را در آن بريزيد و با گوشت چرخ‌كرده مخلوط كنيد.

نمک، فلفل، زردچوبه و جعفري خردشده را اضافه كرده و با گوشت و پياز خوب ورز دهيد.

مقداري روغن در تابه ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد. از مايه گوشت مقداري برداشته و در دست همانند شكل فرم دهيد و بعد در روغن سرخ كنيد.

همه مايه را به همين صورت فرم داده و در روغن سرخ كنيد. وقتي هر دو طرف كباب‌هاي لقمه‌اي سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، كنار بگذاريد.

حالا سس را آماده كنيد. براي اين منظور گوجه‌فرنگي را به همراه سير و پياز داخل مخلوط‌كن ريخته و به شكل پوره درآوريد. نمك ، فلفل، زردچوبه  و ادويه كاري را هم اضافه كنيد.

حالا مواد سس را با مقدار كمي روغن در تابه‌اي ريخته و روي حرارت به مدت 5 دقيقه تفت دهيد تا آب گوجه فرنگي ها بخار شود.

سس آماده را روي يك نان پيتا بماليد و به تعداد دلخواه از كباب‌هاي آماده روي نان بگذاريد، سپس با كمي پياز و جعفري تزئين كرده، سرو كنيد.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x