سه شنبه , 4 اردیبهشت 1403

طرز تهیه قهوه اسموتی ترامیسو

 

  • بستنی وانیلی 240 میلی لیتر

  • پنیر خامه ای ماسکارپونه 120 میلی لیتر
  • خامه شیرین فرم گرفته 30 میلی لیتر
  • نان انگشتی یا لیدی فینگر 1 عدد
  • قهوه فوری یا نسکافه 1 ق چ
  • پودر کاکائو کمی


ابتدا بستنی،پنیر خامه ای، خامه و در آخر پودر قهوه را داخل مخلوط کن بریزید و خوب بزنید تا کاملا مواد مخلوط شوند. مواد را داخل ظرفتون بریزید و روی ان را با پودر کاکائو بپوشونید و یک لیدی فینگر را نصف کنید و روی آن بگذارید.

یه نکته : همیشه زمانیکه خامه آماده میکنید، سعی کنید در مقادیر 100 یا 50 گرم خامه را داخل کیسه زیپ بگ بریزید و فریز کنید که برای درست کردن دسر و اسموتی و …. دیگه نیازی به درست کردن خامه نداشته باشید

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x