طرز تهیه سالاد مرغ و پاستای تایلندی

تایلندی ها یک نوع سالاد مرغ متفاوت و خوشمزه ای درست می کنند که برای تهیه این سالاد یک نوع سس مخصوصی درست می کنند که طعم سالاد را متفاوت می کند. این سالاد را شما هم می توانید در منزل به عنوان یک شام سبک و خوشمزه درست کنید.

http://dl.oghyanos.ir/uploads/143631518671.jpg

مواد لازم

  • 2 عدد سینه مرغ درشت
  • 2 /1 پیمانه سس تریاکی
  • 1  ق س روغن زیتون
  • 200 گرم پاستای رشته ای
  • 2 پیمانه کلم خرد شده
  • 2 پیمانه کاهوی خرد شده
  • 2 پیمانه کلم قرمز خرد شده
  • 2 عدد فلفل دلمه ای رنگی
  • 1 عدد هویج درشت
  • 2 /1 یک خیار متوسط
  • 4  /1 یک عدد پیاز قرمز
  • 2  /1 پیمانه بادام زمینی بوداده شده
  • به مقدار لازم روغن زیتون مخصوص سرخ کردن

مواد لازم برای تهیه سس

  • 3 /1 پیمانه کره بادام زمینی
  • 1 عدد لیمو ترش تازه
  • 2 ق چ روغن کنجد
  • 2 ق س سرکه برنج یا سیب
  • 3 ق س سویا سس
  • 2 عدد حبه سیر (رنده شود)
  • 1 ق س زنجبیل رنده شده
  •  به مقدار لازم نمک و فلفل
  • 2 /1 تا 4 /1 پیمانه روغن گیاهی
  • 1 ق چ سس فلفل

طرز تهیه:

1. سینه مرغ را خرد کنید و در زیپ کیف بریزید. سس تریاکی را داخل کیسه بریزید و به مدت نیم ساعت  کیسه را در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. سبزیجات را خرد کنید و آماده بگذارید. در قابلمه ای مقداری آب و نمک بریزید و بگذارید جوش بیاید، سپس پاستا را در آن به مدت 12 دقیقه حرارت دهید و بعد آبکش کنید. پاستا را به ظرف گودی منتقل کنید و روغن گیاهی را روی آن بریزید.

2.  در تابه ای روغن زیتون مخصوص سرخ کردن بریزید و  روی حرارت قرار دهید، تکه مرغ های مزه دار شده را به روغن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا بپزند.

3.  ظرف گودیآماده کنید و همه سبزیجات خرد شده ، پاستای پخته شده ، تکه های مرغ و بادام زمینی را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

4.  همه مواد سس را با هم مخلوط کنید، سپس سس آماده شده را روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. سالاد را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x